VIDEO Horoscopul zilei: duminică, 23 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 23 noiembrie 2014.

BERBEC (21.03-20.04): Indiferent ce v-aţi propus să faceţi, căutaţi să nu grăbiţi forţarea rezultatelor, mai ales când e vorba de membrii familiei. Dezmeticirile şi conştientizările îşi cer timpul lor... Abia în deplină cunoştinţă de cauză, puteţi conta pe deplina & eficienta lor cooperare. La rândul dvs, apreciaţi şi opinii diferite de cele proprii...ar deschide noi orizonturi în diverse domenii. Sunt satisfacţii ce apar numai din receptivitate şi colaboare, inclusiv în dragoste.

TAUR (21.04-21.05): Una din principalele surse de optimism constă în aducerea fiecărui membru al familiei la un tonus moral acceptabil. De la acest nivel, ideile fiecăruia, fie că provoacă acţiuni pe cont propriu ori comune, capătă o turnură care poate accelera succesul. Chiar şi activităţile casnice („prozaice”) se pot finaliza mai bine şi mai repede. Gândirea/autosugestia pozitivă  reprezintă un alt pol de interes, menit să contribuie la relansarea realţiilor amicale, la înfiriparea unei idile şi la revigorarea vieţii intime.

GEMENI (22.05-21.06): Fie şi pentru că refacerea fizică & psihică este incompletă (în raport cu promisiunile făcute), fie pentru că daţi posibilitatea prim-plan-urilor pentru cei dragi (prilej cu care le urmăriţi cu atenţie...atitudinea), preferaţi să fiţi reactiv, să interveniţi concis cu un sfat, cu o glumă, fără să „personalizaţi” prea mult atmosfera familială. Desigur, există şi excepţii, ce pot privi numai anumite hobby-uri ori lupta cu plictiseala şi monotonia din viaţa afectivă, moment în care apetenţa de a fi „locomotiva cuplului” se poate face simţită prompt şi eficient...

RAC (22.06-22.07): Delicateţea este un filtru exigent, de bun augur, mai ales dacă aţi decis să staţi mai mult acasă, faţă de ultimele săptămâni. Vă poate permite o clarificare obiectivă a evenimentelor,  a stărilor sufleteşti şi o implicare gradată în chestiunile familiale. Acordaţi un interes relativ egal tradiţiilor şi modernităţii, iar asta vă poate extinde capitalul de imagine pentru „interlocutori” din toate generaţiile.

LEU (23.07-22.08): Eleganţa manierelor se răsfrânge pozitiv şi prin respectarea unor tipicuri duminicale. Situaţia creată vă detaşează de banalul cotidian şi vă conferă o stare de spirit utilă creativităţii, relaţiilor cu copiii şi vieţii intime. Simplitatea ofertelor din program este duios & definitiv contrabalansată de profunzimea atitudinii, a trăirilor, de jovialitatea cu care întreţineţi armonia conjugală. Pentru cei solitari/cele solitare, comunicarea bazată pe spontaneitate & umor le poate aduce un nou şi promiţător început...

FECIOARĂ (23.08-22.09): Condiţionaţi participarea & implicarea la „anumite” activităţi de o ambianţă propice. De asemenea, contează şi felul în care sunteţi ascultat & înţeles, în cadrul dialogurilor familiale. Parţial, aceste repere se justifică prin subtilitatea subiectelor, respectiv prin soluţiile discret-eficiente propuse. Puneţi preţ pe limbajul nonverbal: gesturi, mimică, poziţii, mers şi asta vă ajută să-i cunoaşteţi mai bine pe cei din preajmă.

BALANŢĂ (23.09-22.10): La recunoscuta dvs putere de seducţie adăugaţi naturaleţea, dezvoltată la momentul potrivit, într-un cadru adecvat şi faţă de cine merită. Dincolo de viaţa afectivă, aţi putea intra în posesia unor informaţii, care v-ar ajuta să depăşiţi un context lipsit de perspective, fie să regândiţi politica financiară ori de alianţe. Toate acestea ar alimenta şansa de a vă reconfigura identitatea, renunţând la unele elemente previzibile, la un anume fel ineficient de a fi.

SCORPION (23.10-21.11): Graficul poate fi împărţit în trei: arhivarea experienţei acumulate de luni încoace, siesta duminicală cu efecte revigorante sentimental & erotic, preparativele pentru săptămâna viitoare, nu doar sub aspect profesional, situaţie în care vă e de mare ajutor...sistemul spiritual de valori. Toate aceste „ocupaţii” au un numitor comun: consolidarea stabilităţii proprii, familiale, afectiv şi financiar. Impresionaţi prin puterea de adaptare şi prin rapiditatea cu care, din noianul de idei, le preferaţi pe cele funcţionale, cu aplicabililtate imediată.

SĂGETĂTOR (22.11-21.12): Porniţi de la premisa că destule lucruri bune nu le-aţi făcut...pentru că nu v-aţi propus ori pentru că nu au fost create condiţii.  De aceea, azi, toate însuşirile dvs privind comunicarea se reunesc armonios pentru a vă dedica destăinuirilor prelungite, sincere şi complete din familie.  Arta de a povesti este întrecută de arta de a asculta, iar dacă la toate acestea se adaugă ideile inspirate, folositoare şi dvs şi celor dragi, avem un tablou al mobilizării dvs pentru a da un sens nou, vivace, vieţii particulare, sub toate aspectele, inclusiv „patului conjugal”.

CAPRICORN (22.12-20.01): Rămâneţi la fel de fidel(ă) sistemelor spiritual şi material de valori, iar asta creionează avangardist şi util totodată...programul. Discreţia şi implicarea energică pot coexista plăcut, la fel cum menajul şi subiectele elevate se pot succeda elegant. Autodepăşirea care vă caracterizează a atins, ireversibil şi sfera timpului liber, a familiei şi vieţii afective, a hobby-urilor şi întâlnirilor cu prietenii. Consecinţele acestui start şi ale continuării lui în acelaşi registru pot da o amplificare inedită identităţii, personalităţii dvs, posibilităţilor complexe de exprimare, indiferent de moment şi context.

VĂRSĂTOR (21.01-18.02): Ca de obicei, vă bazaţi pe empatie, pentru a înţelege modul de gândire şi preferinţele celor dragi. Ceea ce devine inedit este motivarea acestora şi stimularea creativităţii, astfel încât să daţi o tentă activă şi connstructivă...tuturor demersurilor familiale. Poate părea un experiment aparte, însă unul care dezvăluie valenţele latente ce sălăşluiesc în noi şi care se pot activa graţie iubirii, implicării, stimulării...

PEŞTI (21.01-18.02): Ceea ce nu pot clarifica momentele de reflecţie pot aduce dialogurile ad-hoc familiale ori întrevederile cu principalii amici. Sunt chestiuni ce ţin de mentalitate, de exersări, ce pot fixa noi însuşiri, de înţelegerea conduitei celor apropiaţi, de revigorarea perimetrului conjugal. Marele dvs merit constă în abilitatea cu care integraţi noile concluzii şi în farmecul cu care împărtăşiţi celor apropiaţi din experienţele recente, astfel încât să le extindeţi orizonturile de cunoaştere. Această reciprocitate venită şi din recunoştinţă animă, în final, întreaga dvs existenţă, dându-i un nou scop/sens...

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de duminică, 23 noiembrie, pe site-ul astro24.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite