VIDEO Horoscopul zilei: sâmbătă, 22 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Citiţi ce v-au rezervat astrele sâmbătă, 22 noiembrie. FOTO: Adevărul
Citiţi ce v-au rezervat astrele sâmbătă, 22 noiembrie. FOTO: Adevărul

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă, 22 noiembrie 2014.

BERBEC (21.03-20.04): Armonia contrariilor îşi etalează efectele, fie şi pentru că în programul de azi tindeţi să includeţi ceea ce nu aţi putut (în)făptui de luni până vineri. Această complementaritate poate genera reechilibrări subtile, pe lângă savoarea specifică fiecărei opţiuni. Apoi, nevoia de a împărtăşi din acumulări provoacă atitudinea cooperantă, de completare discretă şi eficientă a eforturilor celor dragi. Este una din acele zile de  sâmbătă care justifică şi individualismul şi spiritul amical, familial, tocmai pentru că se sprijină pe principiul „omul este măsura faptelor/realizărilor sale”.

TAUR (21.04-21.05): Relansarea vieţii personale/particulare porneşte, în egală măsură, de la evitarea rutinei & monotoniei, respectiv de la puţinul timp petrecut alături de cei dragi, exclusiv pentru dialoguri şi alte preocupări relaxante. Tactul accentuează exuberanţa (nu doar afişată...) şi poate fi molipsitor. Spontaneitatea şi umorul pot compensa minima planificare a timpului şi resurselor, decizie oarecum justificată. Şi pentru ca „tacâmul să fie complet”, repuneţi romantismul şi intimitatea în drepturile lor fireşti...

GEMENI (22.05-21.06): Receptivitatea reprezintă o expresie directă a nevoii de inedit, prin corelarea ideilor venit de la cei dragi cu propriile opinii, astfel încât să-i împăcaţi pe toţi şi pe toate. Sunt situaţii pe care ajungeţi să le priviţi altfel, uneori mai realist, alteori mai cu haz. Este o postură care nu exclude implicarea, însă având un scop precis: menţinerea bunei dispoziţii la un nivel constant bun. Aceeaşi atitudine prinde bine şi la reuniunile amicale, astfel că puteţi vorbi de o armonizare dătătoare de speranţe...în principalele relaţii/alianţe ale căror membru/membră sunteţi.

RAC (22.06-22.07): Rigoarea cu care acţionaţi, delimitând precis chestiunile utile de cele plăcute, permite, prin rezultatele obţinute, economisirea de timp şi vitalitate, ce poate fi alocată unor preocupări specifice week-end-ului, de la acţiuni comune cu părinţii şi copiii, mergând până la plimbări şi spectacole. Nici latura elevată nu este neglijată, cu condiţia ca timpul şi starea de spirit să fie adecvate. Prin naturaleţe, căutaţi să daţi un sens optimist şi vieţii afective, la care comunicarea poate fi, la fel de impresionabilă, ca prolog şi...epilog.

LEU (23.07-22.08): Precauţia este rezultanta rememorării celor trăite în ultimele zile libere, cu programări modificate...vrând-nevrând. De aceea, evitaţi promisiunile şi luaţi lucrurile exact aşa cum vin şi cum, de fapt, sunt. În felul acesta, vă puteţi activa creativitatea în mai tot ceea ce întreprindeţi. Nonconformismul poate atinge nu doar sfera distracţiilor ori spiritualităţii, ci şi a relaţiilor de familie. De altfel, în dragoste, este de aşteptat să vă exprimaţi preferinţele, în prealabil şi să solicitaţi deplina şi prompta reciprocitate.

FECIOARĂ (23.08-22.09): Surprindeţi asistenţa prin apetenţa către experimente, pornind  de la cumpărături, trecând prin menaj, gătit, chestiuni elevate, viaţa afectivă şi ajungând la reîntâlniri amicale...exterioare casei. Cumva,  instalarea stării de...saţietate, generată de repetarea aceluaişi mecanism conjugal...se face simţită tot mai pregnant. Deschiderea către dialog, descoperirea unor noi perspective de abordare  a discuţiilor & acţiunilor completează acest tablou avangardist, care poate (re)compensa implicarea eficientă profesională din această săptămână.

BALANŢĂ (23.09-22.10): Întronaţi şi menţineţi o atmosferă uşor boemă, menită să relaxeze şi să pună în valoare pe fiecare din cei dragi. Libertatea de expresie poate aduce satisfacţii aparte, îndeosebi din zona artei & culturii. Acordaţi schimbului de impresii...importanţa cuvenită, inclusiv ca o compensaţie pentru zilele când acest lucru nu s-a produs...Din aceste dezbateri ad-hoc pot prinde contur idei-soluţii la unele chestiuni care vă frământă. Dincolo de faptul că fiecare se poate edifica/lămuri asupra actualei sale identităţi, ambianţa în sine poate „sensibiliza” demersuri ce ţin de viaţa intimă.

SCORPION (23.10-21.11):  Puterea exemplului personal poate fi de bun augur pentru aducerea „la zi” a chestiunilor utile din familie. Atitudinea poate deveni molipsitoare, în raport cu toţi cei apropiaţi sufletului dvs, având efecte importante asupra stabilităţii dorite şi meritate. Fără a fi neapărat spectaculoase, iniţiativele dvs au ecou sufletesc şi vizează, mărturisit, pacea interioară, împlinirea afectivă. E şi acesta un mod, aparte ce-i drept, de a vă exterioriza sentimentele, de a arăta cât de mult îi iubiţi...

SĂGETĂTOR (22.11-21.12): Nonşalanţa este creată şi întreţinută de spontaneitatea pliată eficient pe situaţii şi pe protagonişti. Detaşarea de banalul cotidian reprezintă un scop pe care-l urmăriţi cu ardoare. Simţiţi că începutul unui nou ciclu de evenimente poate fi făcut prin reconfigurarea propriei identităţi, coroborată cu relansarea politicii de alianţe. Este important ca primele reacţii ale celor din preajmă să se apropie cât mai mult de aşteptări, pentru ca această stare de spirit şi de lucruri să dureze cât mai mult timp posibil...

CAPRICORN (22.12-20.01): Acceptaţi recomandări şi oferiţi sugestii, iată un schimb reciproc avantajos, fie că e vorba de chestiuni profesionale, financiare ori sentimentale. Alternaţi momentele de repliere (pentru a reflecta în linişte asupra recentelor evenimente) cu cele de implicare, în care cooperaţi şi preluaţi comanda...la fel de bine. Faptul că insistaţi la fel de bine & mult pe anumite detalii semnificative ale discuţiilor (fără a ignora ansamblul lor) vă ajută  să menţineţi echilibrul şi armonia în raport cu membrii familiei.

VĂRSĂTOR (21.01-18.02): Măcar astăzi, căutaţi să evitaţi planificarea...De aceea, orice idee progresistă, cu tentă funcţională...are sorţi de izbândă, indiferent cine ar fi autorul/autoarea...Lecturile şi filmele preferate, tot ceea ce înseamnă on line rivalizează plăcut cu arta culinară, vizitele, reuniunile amicale ori viaţa intimă. Toate acestea depind efectiv şi de rapida „reîncărcare a bateriilor”, dar şi de climatul conjugal. Momentele de profundă meditaţie nu fac altceva decât să confirme înnoirile izbutite.

PEŞTI (21.01-18.02): Opţiunile în zig-zag (spiritual-material, individual-familial, acasă-locaţie neutră, util-plăcut) au farmecul lor, mai ales dacă-i puteţi convinge pe cei din preajmă  să vă urmeze. Aici, intervin puterea de concentrare, adaptare şi, în final, de savurare a experienţelor. Dacă simţiţi că intervine tentaţia superficialităţii, atunci acordaţi credit calităţii preferinţelor, în defavoarea cantităţii. Acum, fiecare îşi poate utiliza Liberul Arbitru în funcţie de parametrii vieţii sale personale/familiale.

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de sâmbătă, 22 noiembrie, pe site-ul astro24.ro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite