VIDEO Ce ne pregăteşte anul 2014 - previziuni astrologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum anul 2013 se apropie de final, a venit momentul să aflăm ce ne pregătesc astrele pentru 2014. Cine câştigă la loto anul viitor, cine îşi găseşte marea dragoste, dar şi care sunt zodiile care trebuie să aibă grijă de sănătate în perioada următoare am aflat de la astrologul Florica Adamescu, invitată la Adevărul Live.

 

Cele mai importante declaraţii:

Berbec

Cei care aşteaptă o relaţie mai importantă, vor reuşi să o păstreze, dacă depăşesc încăpăţânarea. Realizările profesionale vor apărea după 23 aprilie, când nativii din Berbec se pregătesc să răsufle mai uşuraţi. Ei trebuie să fie atenţi la relaţiile de familie cu persoanele în vârstă. Vor trebui să se hotărască repede şi dacă vor să încheie o relaţie, o vor face într-un mod amiabil. De amintit că Berbecii vor rămâne în cele mai bune relaţii cu fostul partener. Femeile care-şi doresc să facă copii trebuie să ştie că anul 2014 este prielnic.

Taur

La tauri există mici controverse, pentru că planeta care le dirijează zodia se află până în martie în Capricorn. Pot să acceadă în posturi de şefie şi pot să devină mai sentimentali. Avându-l pe Jupiter în casa a treia, aş putea spune că prin vară îşi vor forţa un pic norocul pe casă. Îşi vor reamenaja locuinţa sau vor face schimbări. Spre deosebire de Berbeci, Taurii experimentează în 2014, au relaţii cu persoane mai puţin compatibile. În toamnă, nativii din această zodie se aşază pe pământul care-i caracterizează, vor avea un moment de glorie persoanală. Pentru doamne, aspectul este de centrare pe lucruri deosebite. Îşi fac remodelări corporale, merg la fitness şi se înţeleg mai bine cu soacra. 

Gemeni

2014 este anul Gemenilor.  Aspectul financiar şi socio-profesional este deosebit. Vor avea de făcut nişte alegeri destul de mari în această perioadă, indiferent de vârstă. Nativii din Gemeni sunt uşor nedreptăţiţi, pentru că se spune că au un comportament dual. Gemenii vor face câteva investiţii până la sfârşitul lunii iulie. Beneficiază de întâlniri de valoare, în sensul că pot să-şi întâlnească partenerul sau mentorul. În anul ce urmează nativii Gemeni se simt în elementul lor. Vor trage destul de mult, dar succesul lor va fi admirat. Gemenii care lucrează în publicaţii îşi schimbă job-ul, iar Gemenii artişti scapă de invidia oamenilor. Drumurile lungi, când ne referim la străinătate, sunt bine aspectate. Se poate spune că vor îmbina utilul cu plăcutul în viaţa socio-profesională, adică şefii lor îi pot trimite în deplasări care să le priască. 

Ce ne pregăteşte anul 2014 - previziuni astrologice, la Adevărul Live 

Rac

Până în primăvară, nativii din această zodie se află în retrograd, lucru care îi face să-şi amintească lucruri mai puţin plăcute. Pot avea probleme parteneriale neaşteptate. Femeile Rac simt nevoia să epateze, pe când bărbaţii Rac trag cu ochiul în jurul lor cât cuprinde. Cei care vor să-şi facă o relaţie se „prind“ exact de femeia de care fugeau acum doi ani. Racii trebuie să aibă grijă cu sănătatea, pot să se confrunte cu probleme la nivelul esofagului. De asemenea, pot avea mici probleme de dentiţie sau îşi doresc remodelări ale chipului. La capitolul bani, nativii Raci îşi vor oferi o vacanţă de suflet. 2014 este un an cu răscruce pentru ei, răscruce care poate să vină din dorinţa de schimbare, din orgoliul lor. De evitat imprudenţele la mare. Să aibă grijă cu anturajul. Să fie atenţi la ispite, că din martie, perioada supranumită şi „luna neagră“, încep să apară tot felul de inconveniente.

Leu

Spre deosebire de Raci, Leii nu au probleme cu luna neagră. În amor, aceştia se simt pregătiţi de schimbare, devin mai calmi. După două, trei schimbări de serviciu, Leii devin extrem de înţelegători cu colectivul şi cu familia. Sunt mai puţin critici, dar rămân consecvenţi. Au viaţă de noapte importantă, petrec mult şi des. Domnii Lei, cu vârsta de peste 60 de ani, aveţi grijă la palpitaţii şi la tensiune, mai ales vara. În plus, persoanele din această zodie sunt receptive la relaţiile cu prietenii. Nativii de sex masculin din această zodie devin fideli şi sunt preocupaţi de evoluţia copiilor. Atenţie la coloana vertebrală, pot să se confrunte cu o criză de sciatică. În anul 2014, echilibrul financiar între a primi bani şi a cheltui este unul bun. Creşterile financiare se văd din octombrie în zona business.

Fecioară

Cu Jupiter în spate, nativii din Fecioară sunt obligaţi să facă saltul spre umanitate. Se vor îndrăgosti în 2014. Intră în aromonie cu nivelul artistic al societăţii, „se armonizează“ cu domeniul muzical şi devin mai temători. Iar Marte îi obligă să facă schimbări în domeniul socio-profesional. Perseverenţa, curajul şi ataşamentul nu le-au ocolit niciodată, motiv pentru care Fecioarele păstrează aceste atribute şi în 2014. Nativii din această zodie „se armonizează“ şi cu mesele festive.

Balanţă

Îşi schimbă vocaţia profesională şi acceptă schimbările cu multă graţie. Ne vor da nişte legi mai juste, vor acţiona împotriva nedreptăţii, iar Marte le va aduce bani. Doamnele vor avea ca idee fixă picioarele, adică pun accent pe îngrijirea picioarelor. Garderobă schimbată şi multă muzică, aşa s-ar putea descrie anul Balanţelor. Dacă de 12 ani n-au mai trecut pe la Ateneul Român, acum îşi vor face şi abonament. În luna martie, îşi văd visul cu ochii, iar octombrie le aduce un vânt de străinătate. Lunile iulie, octombrie şi decembrie le pot aduce în viaţă partenerii mult căutaţi şi doriţi.

Scorpion

Face parte din cele patru zodii agitate în 2014, alături de Berbeci, Raci şi Balanţe. Scorpionii îşi găsesc un partener deosebit. Tocmai în mai, se întorc spre ceea ce sunt făcuţi, adică spre natura altruistă. Sănătatea, până în 40 de ani, este bună, în timp ce persoanele de peste 40 de ani trebuie să aibă grijă cu alimenţia şi metabolismul. Pe segmentele socio-profesionale vor avea mari probleme cu legile. Un Scorpion care niciodată nu a luat vreo amendă, anul ăsta ia amendă şi se ceartă şi cu poliţistul. Doamnele se închid într-un cerc de eleganţă, caută parteneri în vârstă. În ceea ce priveşte capitolul financiar, Scorpionii vor sta bine cu banii, dar vor spune că n-au o leţcaie în buzunar. Pentru nativii tineri din această zodie succesul profesional este asigurat. 

Săgetător

Iau exemplul de la Gemeni care, oricât de obosiţi ar fi, ţin să iasă din casă. Săgetătorii se apucă de jocurile de noroc şi încep să joace chiar şi la loto. Până la sfârşitul lunii februarie, planetele le aduc liniştea mult dorită. Nativii din această zodie se apropie foarte mult de credinţă în 2014. Discursul lor spiritual este ascultat şi au parte de înţelegere din partea partenerilor. Săgetătorii simt nevoia de romantism în această perioadă. Vor avea bani în mai şi iunie şi vor avea puterea de a duce lucruri grele până la capăt, pentru că sunt nişte oameni ambiţioşi.

Capricorn

Nativii din această zodie depăşesc crizele matriomoniale şi îşi schimbă stilul. Suprinzător este că aceştia pretind o libertate extraordinară, mai puţin caracteristică lor. La capitolul bani, se mulţumesc cu cât au.

Vărsătorul

Nativii din această zodie sunt stabilizaţi brusc de partenerul de viaţă şi sunt puşi în situaţia să acţioneze. Vor câştiga bani prin intermediul partenerului şi se vor lasă organizaţi. La capitolul sănătate, nativii din această zodie trebuie să aibă grijă cu migrenele, schimbările de dioptrii. Spre sfârşitul iernii pot face o depresie, căci nu-şi vor mai găsi locul.

Peşti

Sunt altruişti şi vor fi înclinaţi spre terapiile alternative, vor căuta soluţii proprii. Îşi sprijină familia necondiţionat şi-şi doresc foarte multe lucruri. În 2014, Peştii primesc uzufructul unor afaceri încheiate în anii precedenţi. Din păcate, nativii din Peşti nu vor sta bine cu amorul în această perioadă, pentru că ei lasă lucrurile să curgă precum apa, adică de viaţa lor secretă nu te poţi atinge, cel puţin nu în acest an. Tot în 2014, Peştii vor deveni oameni mai uşor de suportat, adică mai puţin capricioşi.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite