Secrete de frumuseţe de la japoneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru japoneze, cea mai importantă parte a îngrijirii pielii este curăţarea în profunzime.
Pentru japoneze, cea mai importantă parte a îngrijirii pielii este curăţarea în profunzime.

Pe lângă o interesantă cultură şi produse alimentare delicioase, japonezele se mândresc cu un ten minunat. Se pare că anumite obiceiuri, păstrate de sute de ani, le ajută să aibă o piele catifetală şi un păr frumos şi sănătos.

Consumă ceai verde

Este dovedit clinic faptul că ceaiul verde conţine proprietăţi antibacteriene, antiinflamatorii şi antioxidante. Frumoasele japoneze îl consumă la orice masă, ba mai mult, îl utilizează pe ten, în formă concentrată, pentru ameliorarea acneei.

Orez pentru piele şi păr

Japonezele folosesc apă de orez pentru a hidrata pielea şi pentru clătirea părului. Orezul protejează pielea de razele UV, hrănind-o în profunzime şi prevenind ridurile. Dacă vrei să ai tenul şi părul frumos, orezul este secretul.

Folosesc uleiuri naturale

Uleiul este utilizat de femeile nipone pentru hidratarea profundă a pileii, cât şi pentru curăţarea ei. Printre cel mai folosit ulei se numără uleiul natural de Camellia. În loc să folosească apă pentru a îndepărta machiajul şi pentru a curăţa pielea, ele folosesc ulei. Acesta este considerat ca fiind unul dintre cele mai renumite trucuri de înfrumuseţare japoneze, care combate semnele de îmbătrânire ale pielii.

Află pe clickpentrufemei.ro şi alte secrete de frumuseţe de la japoneze.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite