Remedii contra stărilor nervoase

0
0
Valeriana are proprietăţi calmante.
Valeriana are proprietăţi calmante.

Nu există persoană care să nu fi suferit vreodată din pricina stărilor nervoase. Indiferent care este cauza acestora, fie unele boli, fie unii factori externi, există leacuri la care poţi apela.

Valeriană

O plantă cu proprietăţi calmante este valeriana. Dizolvi 20-30 de picături de tinctură într-o ceaşcă cu apă şi iei remediul, de două ori pe zi. Poţi apela şi la suplimente alimentare pe bază de valeriană.

Levănţică

Efect calmant are şi uleiul esenţial de lavandă, o altă plantă cu proprietăţi calmante. Pui două-trei picături în apă călduţă în camera în care stai. Va crea o atmosferă relaxantă.

Ceai de muşeţel

În mometele de stres şi de agitaţie, lasă totul deoparte şi pregăteşte-ţi un ceai de muşeţel. Are efecte puternice de calmare a stărilor nervoase.

Efectul benefic al acestei plante în ceea ce priveşte anxietatea a fost demonstrat şi de oamenii de ştiinţă americani de la Universitatea din Pennsylvania, în urma unui studiu la care au participat pacienţi care sufereau de axietate. După opt săptămâni în care au băut zilnic ceai de muşeţel, simptomele bolii s-au diminuat simţitor.

Află pe clicksanatate.ro în ce alte moduri poţi scăpa de nervozitate!

Dieta cu suc de mere

Proprietăţile FANTASTICE ale uleiului de cocos

Mai multe - Viață sănătoasă

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite