NOU! Ciocolata care nu îngraşă! (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ChocoSvelt nu mizeaza doar pe gustul delicios, ci şi pe o acţiune completa împotriva kilogramelor în plus
ChocoSvelt nu mizeaza doar pe gustul delicios, ci şi pe o acţiune completa împotriva kilogramelor în plus

Sa fim seriosi, cui nu-i place ciocolata? Cu toate acestea, de multe ori ne abţinem să o mâncăm. Suferim în tăcere, privim cu jind şi trecem mai departe, cu speranţa că va veni o zi, în care să putem mânca oricâtă ciocolată, fără a ne îngrăşa.

Pentru ca aceasta este pararea generală, nu? Ciocolata îngrasa! Dar dacă am fi mai aproape decât credeam de acea zi minunată, în care ciocolata nu numai că nu ar îngrasa, ba mai mult, ne-ar ajuta să slăbim? Ar fi o ştire demnă de canalele de senzaţional sau chiar de science fiction...sau nu?

Plecând de la concluzia că de fapt nu ciocolata îngrasă, ci combinarea sa cu alte ingrediente hipercalorice (ciocolata din comerţ, de pildă, este procesată şi imbogăţită cu zahăr, unt, alune, arahide, creme de fructe, etc.) un grup de cercetatori din SUA a decis, să testeze ciocolata îmbogaţită de această dată cu ingrediente recunoscute pentru actiunea de eliminare activă a kilogramelor în plus (agenţi de slăbire 100% naturali). Astfel, aceştia au testat o formulă bazată pe ciocolată degresată, ceai verde şi fibră de acacia.

Odată pusă la punct, formula a fost testată într-un centru universitar din Colorado, cu rezultate dintre cele mai spectaculoase. Nefiind obligaţi să se priveze şi având dreptul la o recompensă gustativă care, nu mai provocă vinovaţie şi stres, participanţii s-au declarat relaxaţi pe tot parcursul testului, astfel că la sfârşitul celor 2 saptamani de test, s-a înregistrat o pierdere în greutate medie de 7,3 kilograme!

Testul din Colorado, preluat de toate publicaţiile de specialitate, a atras atenţia unui laborator francez, care a decis să comercializeze această formulă pentru publicul larg. Produsul obţinut a fost numit ChocoSvelt şi, pentru a îmbina slăbitul cu placerea gustului, ChocoSvelt se prezintă sub formă de bomboane delicioase de ciocolată. ChocoSvelt nu mizeaza doar pe gustul delicios, ci şi pe o acţiune completa împotriva kilogramelor în plus. Slăbiţi cu plăcere, aceasta este deviza ChocoSvelt!

Poate că nu traim într-o lume perfectă, dar, putem, în cele din urmă, sa renunţăm la sentimente de vinovăţie absurde şi să ne relaxăm. Ne simţim bine după ce slăbim, atunci de ce să nu ne bucurăm şi pe parcursul procesului de slăbire? Slăbitul nu trebuie sa fie o suferinţă. Trebuie doar să învatăm să slăbim inteligent. De aceea, când alţii vor saliva în faţa rafturilor din supermarket, noi vom surâde detaşaţi. ChocoSvelt nu mai este un secret. După Europa de vest, a fost anunţată lansarea şi în România.

Puteţi citi mai multe pe site-ul de prezentare. Acolo veţi afla şi despre oferta specială de lansare: o cură gratuită de 7 zile şi posibilitatea de a castiga 1.000 lei!

Şi un ultim sfat : nu vă mai feriţi de ciocolată!

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite