Muştarul scade colesterolul şi te scapă de durerile de cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cazul constipaţiei se recomandă un tratament cu muştar alb.
În cazul constipaţiei se recomandă un tratament cu muştar alb.

Ştim despre muştar că este folosit cu succes în bucătăriile din toată lumea. Mai puţin cunoscut este faptul că acest condiment combate durerile de cap şi răceala.

Boabele de muştar sunt o sursă bună de potasiu, magneziu, proteine şi calciu. Acestea mai conţin şi uleiuri, sinigrină, mucilagii şi mirozină.

Scade nivelul colesterolului rău

Muştarul este recunoscut pentru faptul că scade nivelul colesterolului rău din organism. În acest sens, este recomandat un tratament naturist cu boabe de muştar. Iată ce presupune acesta: Înainte de masă, cu aproximativ jumătate de oră, se înghite câte o linguriţă de boabe de muştar, întregi, cu apă.

Spune adio durerilor crunte de cap

Cei care suferă de migrene pot să încerce tratamentul cu pastă de muştar. Tot ce trebuie să facă este să aplice această pastă pe ceafă sau la tâmple şi s-o lase să acţioneze aproximativ o oră. Clăteşte apoi zona cu apă călduţă.

Un excelent laxativ natural

Boabele de muştar cresc tensiunea arterială, dar sunt şi un grozav laxativ natural. În cazul constipaţiei se recomandă un tratament cu muştar alb. Se începe în prima zi cu o linguriţă de seminţe de muştar alb cu puţină apă, mărind doza la 2 linguriţe timp de 3 zile. Nu se fac tratamente prelungite şi nu se administrează copiilor.

Află pe clicksanatate.ro în ce alte afecţini este benefic muştarul!

Pancreatita acută, o urgenţă medicală

Stresul influenţează sănătatea copiilor pe termen lung

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite