Curăţarea colonului cu patru alimente care au efecte uimitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trebuie să începem primăvara în forţă, iar cel mai bine, după perioada rece, e să avem în vedere o cură de detoxifiere.

Industria alimentară a zilelor noastre propune şi tot felul de alimente care sunt lipsite de elemente nutritive şi astfel pot apărea tot felul de tulburări gastrointestinale. 

Mai mult, aceleaşi alimente conţin şi foarte multe susbstanţe nocive, de la coloranţi, până la îndulcitori artificiali sau pesticide. Există câteva soluţii simple pentru a face o cură de detoxifiere, pentru a curăţa colonul şi să aveţi în cele din urmă un sistem digestiv fără probleme. 

Pentru curăţarea colonului există câteva alimente pe care trebuie să le includeţi neapărat în dieta dumneavoastră. 

Curăţarea colonului cu fructe şi seminţe

Curăţarea colonului. Avocado. Este un fruct bogat în fibre insolubile, care au rol în curăţarea colonului şi reduc riscul general de dezvolta cancerul de colon. 

Fibrele solubile ajută absorbţia de apă şi de alte substanţe nutritive importante. 

Curăţarea colonului. Mere. Aceste fructe au un efect foarte puternic de curăarea a sistemului digestiv, fiind foarte bogate în fibre care menţin sănătatate digestiei. 

De asemenea, merele conţin un carbohidrat compus care acţionează ca agent de îngroşare a materiilor fecale şi poate consolida mucoasă intestinală şi să reducă toxinele din colon. 

Curăţarea colonului. Seminţele chia şi de in. Conţin o cantitate crescută de grăsimi şi fibre care ajută la digestie şi menţin un colon curat. Aceste seminţe sunt bogate şi în Omega 3, care reduce inflamaţia şi stabilizează membranele celulare.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite