Combinaţii alimentare care ţin la distanţă cancerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pudra de Matcha este cea mai concentrată pudră de ceai verde şi are o cantitate sporită de antioxidanţi.
Pudra de Matcha este cea mai concentrată pudră de ceai verde şi are o cantitate sporită de antioxidanţi.

Stilul de viaţă agitat, alimentaţia deficitară şi săracă în vitamine şi nutrimenţi de calitate, lipsa somnului şi a mişcării, toate acestea contribuie la slăbirea organismului şi expunerea lui la diverse afecţiuni. O dietă bogată în antioxidanţi este tot ce îi trebuie organismului pentru a fi puternic şi sănătos.

Ceaiul Matcha, sursă de antioxidanţi

Ceaiul verde este renumit pentru doza sa benefică de antioxidanţi ce poate contribui la scăderea şanselor de a dezvolta celule canceroase în organism.

Pudra de Matcha este cea mai concentrată pudră de ceai verde, având bineînţeles o cantitate sporită de antioxidanţi  ce abundă în catechine, substanţe cu puternice proprietăţi anticancerigene.

Practic tot ce trebuie să faci este să pui într-un blender 2 linguriţe de pudră de matcha sau 4 de ceai ceai verde, un pahar de apă rece, o mână de frunze de mentă şi zeama de la un lime.

Amestecă-le bine şi consumă-l ori de câte ori ai ocazia.

Fresh-ul de portocale

Din fericire în pulpa citricelor se regăseşte un antioxidant destul de puternic cunoscut sub numele de limonoid, care consumat cu regularitate te poate feri de anumite forme de cancer precum cel de piele, sâni, plămâni sau chiar colon.

Află pe Clicksanatate.ro care sunt combinaţiile alimentare anticancerigene!

Gutuile te ajută să slăbeşti mai uşor

Programează-te pentru un test gratuit de osteopoză!

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite