Articol publicitar

Centrul naturist de sănătate STEAUA DIVINĂ  te invită la workshop

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

MENOPAUZA -  O abordare inţeleaptă, o nouă provocare, un nou început de drum.  Pentru că ai grijă de sănătatea ta, Steaua Divină te premiază

Poţi castiga o invitaţie gratuită la acest eveniment participând la concursul nostru, aici:

https://www.facebook.com/steaua.divina/?sk=app_137541772984354

          Dragă femeie, 

Poate că tu crezi că mai e o veşnicie până la vârsta la care se declanşează menopauza!!!

 Tu poate crezi că pe tine nu te va atinge această schimbare dramatică!!! 

 Sau poate nici nu te gândeşti la asta! 

 Şi totuşi acest moment va veni! Depinde de tine cât de târziu. Depinde de tine dacă va fi însoţit sau nu de cortegiul de efecte devastatoare pentru trup şi suflet, pe care l-au cunoscut atâtea femei înaintea ta!

Vino la acest workshop! Ceea ce afli şi aplici în acest workshop azi, îţi poate asigura "imunitatea” faţă de neplăcerile de mâine ale menopauzei. Te învaţă să eviţi aceste probleme care îţi pot afecta sănătatea, sexualitatea, echilibrul emoţional, respectul de sine şi relaţiile.

Subiectul merită atenţia ta azi.  Ai nevoie de informaţiile pe care majoritatea femeilor nu le cunosc, pentru ca să nu traieşti calvarul pe care îl trăiesc majoritatea femeilor. Şi aceste informaţii nu le gaseşti pe internet. 

Medicina clasică tratează menopauza cu ajutorul terapiei de substituţie hormonală. Ce înseamnă asta? Substanţe chimice!!! Acetatul de medroxiprogesteron are un efect puternic negativ şi imprevizibil asupra organismului femeii. Eşti pregătită sa îţi asumi acest risc sau preferi calea blândă a remediilor naturale?! Tu alegi!

 Trebuie de asemenea să ştii că analizele hormonale din sânge, analizele clasice, nu sunt perfect edificatoare. Cercetarile au dovedit faptul că analizele care testează cu acurateţe nivelul hormonilor biodisponibili ţestuturilor sunt cele din salivă. 

 Eşti în preajma vârstei de 45 de ani, când se instalează de obicei menopauza?

Atunci ai şi mai multe motive să afli acum metodele prin care poţi să dezamorsezi această "bombă", care poate fi menopauza.

Daca ai intrat deja la menopauză, workshop-ul acesta este un training intensiv care îţi oferă un program holistic unicat – nu pentru supravieţuire la minimă rezistenţă, ci pentru a-ţi regăsi înflorirea fizică şi emoţională precum şi bucuria de a continua să fii creativă în noua etapă de viaţă în care ai intrat.

Impreună cu echipa de medici care au acumulat preţioase studii în fitoterapie, apiterapie, ayurveda, aromaterapie, dietoterapie, acupunctură, vei descoperi:
– metodele neinvazive şi naturale de echilibrare hormonală la menopauză, de tratare şi vindecare a celor peste 35 de simptome ale menopauzei: menstruaţii neregulate, bufeuri, uscăciune vaginală, tulburări emoţionale şi cognitive, modificări ale libidoului, hipertensiune arterială, tulburări ale somnului, afecţiuni dermatologice, obezitate, osteoporoză etc.
– care sunt trasăturile psihologice feminine cele mai valoroase, care te fac unică

- ce cicluri de existenţă traversezi
– tot ce-ţi foloseşte să ştii despre stadiile menopauzei (premenopauză, perimenopauză, menopauză, postmenopauză), care sunt dezavantajele şi riscurile fiecărei etape şi care sunt cele 12 tipuri de menopauză
– de ce, chiar dacă pentru multe femei menopauza este o problemă fiziologică şi psihologică, tu poţi să te decondiţionezi şi să ieşi de sub influenţa fluctuaţiilor hormonale
– cum poţi să-ţi amplifici puterea de atracţie, să-ţi păstrezi libidoul, senzualitatea şi să ai o viaţă sexuală împlinită chiar şi după 45 de ani
– terapii holistice pentru regenerare şi armonizare
– cum poţi transforma criza majoră a menopauzei în cea mai mare şansă de creştere şi transformare de la adolescenţă încoace.

Dragă femeie,

Alege să fii înţeleaptă, puternică şi unică prin cunoaştere! Da-ţi şansa sa fii tânară până la capăt !

Susţinut de:

Dr. Munire Ibram
Medic cu competenţă în apifitoterapie, ayurveda, specialist medicina muncii

Dr. Violeta Parvu
Medic cu competenţă în apifitoterapie, ayurveda, specialist medicină de familie

Dr. Andreea Dragomirescu  
Medic cu competenţă în apifitoterapie, ayurveda, specialist medicină de familie

Evenimentul se va desfaşura  în perioada:
12-13 decembrie

Locaţia:
Bucureşti, Bulevardul Magheru, nr. 29

Programul:
Sâmbată 12 decembrie, orele 11-18
Duminică 13 decembrie, orele  15-18


Costul:
Participarea la acest eveniment costă 450 lei.
Invitaţiile achitate până pe 4 decembrie beneficiază de reducere de 10 %.

Pana pe 4 decembrie, pentru fiecare persoană înscrisă suplimentar, primeşti reducere de 25 %.

Persoanele care înscriu pana pe 4 decembrie înca 4 solicitari beneficiază de gratuitate.

Locurile sunt limitate.
Pentru rezervări şi detalii organizatorice vă rugăm să ne contactaţi la telefon:
0723489556
0726206397

TESTELE HORMONALE DIN SALIVĂ – EVALUAREA CEA MAI CORECTĂ A NIVELULUI HORMONAL

ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA

                                                                   Dr Munire Ibram

Până acum, în orice laborator din ţara noastră, nivelul hormonal se testa în mod obişnuit prin analizele din sânge.

Însă cercetările dovedesc faptul că analizele hormonale din salivă sunt cele care testează cu acurateţe nivelul hormonilor biodisponibili.

În sânge găsim doar substanţe hidrosolubile, ca vitamine hidrosolubile, carbohidraţi, proteine, hormoni hidrosolubili. Hormonii sexuali, derivaţi din colesterol, deci substanţe liposolubile, devin hidrosolubile prin ataşarea la o proteină, astfel încât în sânge vom găsi preponderent (95%) fracţiunea legată a hormonilor. Însă această parte a hormonilor sexuali nu poate fi recunoscută de receptorii celulari tocmai din cauza proteinelor ataşate. Estrogenul, progesteronul şi testosteronul acţionează în multiple ţesuturi din corpul femeii, peste zece la număr pentru fiecare in parte. Însă receptorii celulari recunosc doar moleculele de hormoni libere. Numai aceste molecule susţin, protejează şi au roluri fiziologice asupra  ţesuturilor. Cele legate de proteine nu pot fi folosite de către organe, ci se elimina din corp prin bila. De aici întelegem faptul că spre exemplu, măsurarea progesteronului din sânge se referă la progesteronul care nu poate fi folosit în ţesuturi. Fracţiunea liberă din sânge a progesteronului se ridică la maxim 3-5% din întreaga cantitate de progesteron sangvin; iar aceasta este fracţiunea care se regăseşte în ţesuturi şi în salivă.

Tratamentele hormonale cele mai eficiente sunt cele naturale. Un avantaj foarte important al testelor hormonale efectuate din salivă este acela de a oferi posibilitatea evaluării corecte a tratamentului. Repetarea analizelor după o perioadă de tratament evidenţiază eficienţa tratamentului sau indică ajustarea precisă a dozelor de remedii naturale, în funcţie de aceste măsuratori salivare.

 Testele salivare se determină o singură dată în vederea instituirii unui tratament precis ghidat de către medicul fitoterapeut, sunt complet neinvazive şi foarte uşor de prelevat.

Relatare workshop

Menopauză – 24-25 octombrie 2015

Întotdeauna am fost o femeie plină de vitalitate, sănătoasă, nu m-am gândit niciodată că ar putea fi altfel.

De aproximativ 3 ani, gradat au început să apară primele simptome neplăcute, care au devenit în timp din ce în ce mai supărătoare, ca de exemplu: constipaţia, diminuarea memoriei de scurtă durată, stări de devitalizare grave, somnolenţă, menstruaţie neregulată, dureri pre/post menstruale puternice şi de lungă durată, probleme de digestie, meteorism abdominal, uscăciunea tenului, inflamaţii/infecţii genitale recidivante, acnee, dureri articulare, iritabilitate, tristeţe, lipsa poftei de viaţă, depresie. Nu m-am gândit că aceste simptome/afecţiuni pot fi asociate perioadei de premenopauză, mă gândeam că sunt prea tânără pentru aşa ceva, la 42-43 de ani.

După 2 ani am făcut analizele hormonale care au confirmat totuşi intrarea mea în perioada de premenopauză.

La workshop am găsit răspuns la toate întrebările mele legate de aceste simptome/afecţiuni, am înţeles ce efort imens depune întreaga mea fiinţă, tot corpul meu, ca să facă faţă fluctuaţiilor hormonale survenite. Simt o uşurare sufletească foarte mare, o stare de relaxare, că există multiple soluţii naturale de a mă echilibra, atât fizic cât şi emoţional şi am auzit relatări despre femei care punând în practică ce au invaţat au obţinut rezultate chiar excepţionale.  

Prin intermediul acestui workshop am ajuns să mă cunosc mai bine, mai profund, să-mi descopăr propria feminitate.

Îmi doresc să le spun tuturor femeilor că sunt minunate, că există soluţii şi speranţe reale la orice varstă de a îmbunătăţi considerabil calitatea vieţii, de a readuce zâmbetul pierdut pe buze, bineinţeles şi în funcţie de disponibilitatea fiecăreia de a depune eforturile necesare pentru aceasta.

Sunt foarte recunoscătoare că am avut posibilitatea să particip la acest workshop.

Mulţumesc tuturor medicilor pentru profesionalismul, blândeţea, răbdarea, căldura sufletească şi preaplinul cu care ne-au împartaşit din experienţele lor şi ne-au redat speranţa şi bucuria de a trăi.

Vă mulţumesc din suflet,

H. C. - Bucureşti   

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite