Cele mai eficiente sucuri care te scapă de toxine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mesele festive s-au terminat, e timpul să cureţi corpul de mâncăruri gustoase dar grele. Nu e nevoie să urmezi o cură de slăbire strictă. Aceste sucuri cu efect detoxifiant te vor ajuta să revii în formă.

Ficatul dizolvă nutimenţii şi filtrează reziduurile de substanţele benefice pentru organism. Însă, când sunt ingerate alimente în exces, activitatea lui este îngreunată şi poate fi chiar înhibată. Ca să ajuţi ficatul să funcţioneze la capacitate maximă, savurează sucuri care au efect diuretic şi de eliminare a toxinelor. Un alt beneficiu al curelor de detoxifiere este faptul ca îţi vor oferi energie şi vei scăpa şi de problema constipaţiei.

Suc de morcovi cu ghimbir

Prepară un amestec din suc de morcovi cu mere şi ghimbir, peste care adaugă unul-două cuburi de gheaţă. Acest suc detoxifiant te ajută să scapi de kilogramele nedorite pe care le-ai acumulat de sărbători şi să elimini toxinele din corp. Ai nevoie de trei morcovi, două mere şi o bucată mică de ghimbir.

Suc de vedeţuri, ideal pe stomacul gol

Ca să aibă efect maxim, bea dimineaţa, la prima oră, pe nemâncate, un suc verde, cu proprietăţi benefice pentru ficat şi digestie. Îl poţi prepara dintr-un castravete, patru tulpini de ţelină, două mere, opt frunze de salată vere, o jumătate de lămâie şi o bucată mică de ghimbir. Le introduci în blender şi apoi îl consumi cu înghiţituri mici.

Descoperă şi alte sucuri naturale care te scapă de toxine pe clickpentrufemei.ro.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite