Ce păţeşti dacă mănânci prea multe ouă de Paşti
0
Consumul excesiv de ouă poate dăuna, ne avertizează specialiştii. Mai mult decât oul în sine, modalitatea de a prepara oul este cea care dăunează.
Consumul excesiv de ouă poate dăuna, ne avertizează specialiştii. Mai mult decât oul în sine, modalitatea de a prepara oul este cea care dăunează.
Oul fiert rămâne cea mai bună metodă de a-l prepara, atât pentru a lua toate vitaminele conţinute în el, cât şi pentru a evita probleme, precum creşterea colesterolului.
Ce păţeşti dacă mănânci prea multe ouă de Paşti – prea multe grăsimi saturate, cauza creşterii colesterolului
Grăsimile conţin foarte multe vitamine, dar şi minerale ce ajută enorm la menţinerea sănătăţii. Printre altele, ouăle conţin şi grăsimi, 11% din conţinutul unui ou este grăsime.
Cea mai mare cantitate de grăsimi se găseşte în gălbenuş, albuşul conţinând doar 0,05% grăsime. !7% din grăsimile din ou sunt polinesaturrate, 44% sunt mononesaturate şi doar 32% sunt grăsimi saturate.
Descoperă pe clicksanatate.ro ce rişti dacă mănânci prea multe ouă de Paşte