Alimentul care te ajută să slăbeşti şi să-ţi îmbunătăţeşti memoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În combinaţie cu ghimbirul, rădăcina de hrean îţi va oferi o doză mare de vitamine precum cele din complexul vitaminic B şi fier.
În combinaţie cu ghimbirul, rădăcina de hrean îţi va oferi o doză mare de vitamine precum cele din complexul vitaminic B şi fier.

Dacă ai constatat că memoria nu mai este atât de bună şi uiţi ce anume ţi-ai propus să faci cu o zi înainte, nu te panica. Această problemă are acum o soluţie care te va ajuta inclusiv să pierzi câteva kilograme.

Memoria trebuie lucrată în permanenţă, iar pentru a nu mai fi nevoit să mergi al cumpărături cu lista de teamă să nu uiţi ceva, natura îţi pune un remediu ideal la dispoziţie.

Hreanul, căci despre el este vorba, este o plantă miraculoasă cu multiple beneficii aduse sănătăţii tale mintale şi corporale.

Bogat în vitamina C

Dacă alegi să o consumi în combinaţie cu ghimbirul, rădăcina de hrean îţi va oferi o doză mare de vitamine precum cele din complexul vitaminic B, fier, fosfor, mangan.

Tot ce trebuie să faci este un amestec din 100 de grame de hrean cu sucul de la 4 lămâi, 2 centimetri de rădăcină de ghimbir, 3 linguri de miere şi 2 linguri de scorţişoară.

Mărunţeşte atât hreanul cât şi ghimbirul şi amestecă-le bine cu celelalte ingrediente. Pune compoziţia într-un recipient de sticlă. Ia de 2 ori pe zi înainte de masă câte o linguriţă timp de 3 săptămâni.

Benefic pentru simţurile tale

Amestecul de mai sus vei observa că va contribui la îmbunătăţirea memoriei şi a celorlaltor simţuri. De câştigat va avea şi metabolismul tău care va fi mult mai rapid şi astfel vei scăpa de surplusul de kilograme. Un alt aspect pozitiv al acestui tratament este că va contribui la dezvoltarea bacteriilor benefice din stomacul tău şi că nu te vei mai confrunta cu oboseala.

Află pe clicksanatate.ro cum să prepari un leac de răceală cu hrean!

Cum se prepară corect oul ca să nu faci diabet

Uleiul de ricin şi bicarbonatul de sodiu alungă durerile articulare

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite