Află cum să previi cancerul de colon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cancerul de colon sau colorectal este în creştere şi acesta nu alege la ce populaţia se va dezvolta. Aşadar, întrebarea este următoarea şi anume, ce ar trebui făcut pentru a-l preveni. Cercetătorii continuă să găsească tot mai multe dovezi şi în care prezintă beneficiile dietei vegetariene.

Iată ce alimente te ajută să previi cancerul de colon:

Dieta similară cu o dietă pesco-vegetariană, un regim alimentar în cazul în care să elimini toate produsele de origine animală, cu excepţia peştelui, se arată extrem de benefică pentru cei care aleg să adopte această dietă şi de care cercetătorii sunt siguri este cea mai bună şi că într-adevăr previne dezvoltarea de cancer colorectal.

Obiceiurile noastre alimentare au un impact mare asupra dezvoltării cancerului. Cercetătorii de la Journal of American Medical Association au analizat obiceiurile alimentare ale 77. 000 de adulţi, şi apoi au urmărit câţi dintre ei o să dezvolte în următorii 7 ani cancer colorectal.

Vegetarienii au fost cu 20 % mai puţini probabil de a dezvolta acest tip de cancer, decât cei care mâncau carne. În plus, au descoperit că cei care urmează o dietă pesco, au un risc scăzut de 43 % de a-l dezvolta. Iată cum poţi începe schimbarea dietei.

O mulţime de oameni sunt confuzi atunci când vine vorba de a face o masă pe care va aşeza alimente cu elemente nutritive esenţiale, dar care nu conţin carne. Aşadar, există cinci alimente care pot fi substituite în dieta ta pentru a reduce şansele de a dezvolta acest tip de cancer.

Află pe clickpentrufemei.ro care sunt alimentele care te ajută să previi cancerul de colon.
 

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite