Zodii de bărbaţi care îţi frâng inima şi principalele lor „minusuri”

0
0

Zodii de bărbaţi care îţi frâng inima. Dintr-un motiv sau altul, relaţiile cu unii dintre nativi se sfârşesc prost, lăsând în urmă sentimente rănite. Potrivit astrologilor, unii se agaţă de băutură, alţii fug de obligaţii, în timp ce unii dintre nativi apelează des la agresivitate.

Zodii de bărbaţi care îţi frâng inima: Racii nu comunică

Racii sunt persoane foarte schimbătoare. Plini de toane şi adepţii sesiunilor lungi de introspecţie, bărbaţii aflaţi sub semnul Racului îşi exprimă cu greutate sentimentele şi preferă s-o ia la goană în loc să vorbească deschis despre probleme, conform xojane.com. Ca toate celelalte semne de apă, este adeptul agresiunii psihice sau emoţionale. Bărbatul Rac poate fi extrem de tăcut şi închis, apărându-se prin stările sale de depresie. Agresează prin insuflarea sentimentului de vină. 

Zodii de bărbaţi care îţi frâng inima: Scorpionii sunt foarte agresivi

Scorpionii sunt foarte carismatici, iar când se îndrăgostesc sunt în stare de orice pentru femeia de care sunt îndrăgostiţi, însă acest lucru nu se întâmplă foarte des. Par foarte loiali şi nu îţi va lua foarte mult să te laşi fermecată de personalitatea lor efervescentă, însă când te vei aştepta mai puţin, te vor „înţepa”, iar tu nici nu vei şti ce-i cu tine. Deşi misterios şi introvertit în faţa celorlalţi, bărbatul Scorpion are o personalitate foarte puternică. Gelos, obsesiv şi veşnic suspicios, Scorpionul este perfect capabil să-şi ascundă adevăratele sentimente sau motivaţii şi are de cele mai multe ori alte planuri decât cele pe care le lasă „la vedere”.

Bărbaţii născuţi sub semnul Scorpionului folosesc toate felurile de agresivitate, ba chiar ar fi în stare să inventeze unele noi, dând cu plăcere lecţii de agresivitate fizică, emoţională, verbală, socială sau chiar şi sexuală. 

Zodii de bărbaţi care îţi frâng inima: Peştilor le place băutura

Bărbaţii Peşti, la fel ca bărbaţii Rac, sunt schimbători ca vremea. Trăiesc în lumea lor, pe care şi-o construiesc uneori cu ajutorul alcoolului, fiind predispuşi la dependenţe şi masochism psihologic. Astăzi sunt numai zâmbet, iar mâine pot să tune şi să fulgere. Peştele este plin de toane şi temeri. Trăieşte în două lumi, una reală şi una spirituală, în care totul este exact aşa cum îşi doreşte. 

Poate deveni agresiv când simte că a trecut pe locul doi sau când este înşelat. Dacă nu simte că este central universului persoanei pe care o iubeşte, o va înşela cu siguranţă. De fapt, Peştii se numără printre cele mai infidele zodii atât la bărbaţi, cât şi la femei.

Zodii de bărbaţi care îţi frâng inima: Gemenii fug de obligaţii

Bărbaâţii aflaţi în zodia Gemenilor fug adesea de responsabilităţi şi iubesc jocurile minţii. Personalitatea acestor nativi este plină de urcuşuri şi coborâşuri, simţind nevoia constantă de schimbări. Astăzi sunt şarmanţi şi plini de graţie, iar mâine pot deveni cruzi şi nemiloşi. BărbaţiiGemeni pot fi persoane chiar malefice. Îşi urmăresc întotdeuna interesele, iar caracterul lor dual îi determină să îşi creeze o imagine diferită în faţa altora, psychicguild.com. Gemenii apelează deseori la violenţă verbală, dar până la violenţă fizică este un singur pas. Astrologii arată că poate fi trecută cu siguranţă în topul cele mai mincinoase zodii. De asemenea, bărbaţii născuţi sub acest semn zodiacal se numără printre cei mai infideli nativi.

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite