5 zodii predispuse să înşele: ce le lipseşte nativelor care aleg să îşi trădeze bărbaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zodii predispuse să înşele. Din păcate, niciun semn astrologic nu este imun la tentaţii, dar unii nativi au o predispoziţie mai mare la a călca strâmb decât alţii. În rândul femeilor, puţină atenţie din partea unui străin şarmant poate da rezultate rapid, mai ales dacă sunt neglijate de partener.

Infidelitatea poate distruge chiar şi cele mai puternice relaţii şi oricine a suferit din cauză că a fost înşelat este afectat nu doar în relaţia curentă, ci şi în relaţiile viitoare. Dezamăgirea cauzată de trădarea partenerei îi poate transforma chiar şi pe reprezentanţii sexului puternic în persoane precaute, suspicioase şi chiar posesive. 

Deşi motivele pentru care unele femei aleg să îşi înşele partenerul sunt diverse, o influenţă mare asupra acestui tip de comportament o au şi astrele. Iată care sunt nativele predispuse la a-şi înşela partenerul de viaţă:

Zodii predispuse să înşele: femeia Berbec 

Multe din femeile născute sub semnul Berbecului îşi înşală partenerul în momentul în care simt că focul pasiunii s-a stins. Energia lor nu este, din păcate, molipsitoare, aşa că nu vor ezita să îl lase în urmă pe cel care nu poate ţine pasul cu ele. De asemenea, femeia Berbec are nevoie de atenţie constantă din partea jumătăţii sale. Dacă alt bărbat îi oferă ce nu găseşte acasă, nu va ezita să îşi facă de cap, potrivit  dailyhoroscope.com.

Femeia Gemeni

Aceste native au mare nevoie să comunice cu partenerul de viaţă. Interesul lor trebuie menţinut viu prin discuţii inteligente şi conversaţi cu aluzii sexuale, acest tip de stimulare mentală fiind principala modalitate prin care le poate fi captată atenţia. Atunci când înşală, femeia Gemeni se implică emoţional şi se poate trezi numaidecât îndrăgostită de obiectul infidelităţii sale.

Femeia Peşti

Femeia Peşti, visătoare zodiacului, iubeşte să întreţină iluzia unui amor predestinate, menit să dureze o veşnicie. De aceea, atunci când relaţia ajunge într-o zonă de rutină, existp şanse mari ca Peştoaica să plece după alt Făt-Frumos care să o facă simtă că este marea lui dragoste.

Zodii predispuse să înşele: femeia Scorpion

Deşi Scorpioancele sunt în general fidele, se pot transforma cu uşurinţă dacă nu primesc ce vor în dormitor şi dacă partenerul de viaţă nu este atent cu nevoile sale. Partenerul de viaţă al femeii Scorpion trebuie să fie mereu gata să o surprindă, mai ales în intimitate.

Femeia Leu

Nativele Leu au nevoie, asemeni femeilor Berbec, de dramă şi pasiune în viaţa amoroasă. Simt nevoia să se afle întotdeuna în central atenţiei şi să primească des complimente din partea partenerului. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite