VIDEO Provocarea Durex. Să facem sex cu lumina stinsă de „Ora Pământului“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un obicei destul de bizar se conturează dintr-o cercetare realizată de Durex, conform căreia 5% din cuplurile moderne au mărturisit că şi-au controlat contul de Facebook în timp ce făceau dragoste cu partenerul. Pe baza acestui studiu, care artată cât de apropiaţi sunt tinerii de tehnologie, reprezentanţii firmei producătoare de prezervative au lansat o provocare tuturor cuplurilor dependente de gadgeturi.

Studiul comandat de compania Durex vine să confirme rezultatele unui alt sondaj, în urma căruia a rezultat că 1 din 10 adulţi nu se poate abţine de la butonarea telefonului mobil nici măcar în timpul unei partide de sex. Din păcate, 12% din respondenţii studiului cu pricina au recunoscut că deşi nu se pot lepăda de smartphone nici măcar în situaţii în care nu este potrivit să o facă, sunt conştienţi de faptul că acest comportament le afectează relaţia de cuplu.

Conform altor date scoase la iveală de cercetarea Durex 12% din cei care au participat la completarea chestionarului au răspuns la un apel telefonic deşi se presupune că erau ocupaţi să ajungă pe culmile extazului, iar 10% au citit sms-uri în plin act sexual.

Pe de altă parte, sexul este prima activitate la care oamenii ar fi dispuşi să renunţe, în proporţie de 94%, în favoarea companiei telefoanelor smart, arată o cercetare de piaţă făcută de compania Mobile Insurance din Marea Britanie. Cu această ocazie, două treimi au recunoscut că nu se pot lipsi de telefon, 53% s-au declarat dependenţi de el, iar în momentul în care li s-a cerut să aleagă între propriii copii şi telefon, 9% s-au declarat în favoarea celui din urmă. Lista lucrurilor şi activităţilor de care unii oameni se pot dispensa este întregită de maşina personală, privitul la televizor, partenerul de viaţă, dormitul în pat, banii, casa şi orice alte contacte sociale.

Îngrijoraţi de cât de mult se insinuează tehnologia în intimitatea unui cuplu, reprezentanţii Durex lansează o provocare cuplurilor din întreaga lume în ideea ca acestea să petreacă măcar o oră, între 20:30 şi 21:30, în patul conjugal, sâmbătă, 29 martie, cu ocazia zilei dedicate Orei Pământului, cu toate sursele de lumină stinse, inclusiv lumina emisă de ecranele gadgeturilor preferate. Îndemnul ar fi nu doar să economisim energia electrică pentru binele planetei, ci şi să îndepărtăm din viaţa intimă orice lucru care ne distrage de la ceea ce este cu adevărat important, „curăţenie“ pe care ar trebui să o facem spre binele nostru. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite