Vârstele la care bărbaţii sunt predispuşi la infidelitate şi care sunt motivele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vârstele la care bărbaţii sunt predispuşi la infidelitate FOTO beliefnet.com
Vârstele la care bărbaţii sunt predispuşi la infidelitate FOTO beliefnet.com

Analizele psihologilor au arătat că cei mulţi bărbaţi au tendinţa de a căuta o parteneră mai bună în anumite perioade din viaţa lor. Pentru o astfel de concluzie, specialiştii au cercetat mii de cupluri din peste 50 de ţări.

Infidelitatea este una dintre cele mai mari temeri ale femeilor implicate într-o relaţie. Psihologii spun că sentimentul nesiguranţei îşi pune accentual pe relaţie, chiar dacă nu este un lucru atât de evident, scrie theqtimes.com  

Legătura dintre vârstă şi predispoziţia la infidelitate

Cercetătorii spun că pe măsură ce partenerii devin mai maturi, aceştia apreciază tot mai mult loialitatea soţiei şi încearcă să păstreze siguranţa căminului. Dacă nu există semne evidente, analizele psihologilor au arătat că cei mulţi bărbaţi au tendinţa de a căuta o parteneră mai bună în perioada 23-29 ani. Pentru o astfel de concluzie, specialiştii au analizat mii de cupluri din mai mult de 50 de ţări.

Între 23 şi 29 de ani aproape toţi bărbaţii au o activitate sexuală intensă. Se poate întâmpla ca relaţia în care sunt implicaţi să meargă bine, dar ei să nu reziste tentaţiei unei alte femei.

Al doilea factor important este autonomia bărbaţilor. În această perioadă majoritatea devin independenţi din punct de vedere financiar. Din acest motiv, ei au mai multă libertate şi încredere, aşa că îşi doresc victorii noi pe frontul iubirii.

Statisticile arată că după 45 de ani, predispoziţia de infidelitate scade, bărbaţii preferând liniştea şi singuranţa unei familii.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite