Tehnica-minune prin care femeile ajung la orgasm în doar 15 minute: cum procedezi, pas cu pas, pentru a o aduce la extaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
William Cane, autorul cărţii „Arta Sărutului”, a intervievat 50.000 de femei şi 96% dintre acestea au ales sărutul pe gât drept cel mai satisfăcător în timpul preludiului. FOTO Arhivă Adevărul
William Cane, autorul cărţii „Arta Sărutului”, a intervievat 50.000 de femei şi 96% dintre acestea au ales sărutul pe gât drept cel mai satisfăcător în timpul preludiului. FOTO Arhivă Adevărul

Lipsa orgasmului este pentru multe femei un motiv de frustrare, dar şi pentru mulţi bărbaţi care ar face orice să descopere cum să-şi ducă partenerele pe culmile plăcerii. Deşi mare parte dintre reprezentantele sexului frumos au probleme cu atingerea orgasmului, cu răbdare şi implicare, plăcerea poate fi atinsă printr-o tehnică specială, în numai 15 minute.

Cercetătorii de la Institutul Kinsey, din SUA, au descoperit că unele femei pot avea orgasm şi numai după 15-20 de minute de sex, asta doar dacă preludiul este presărat pe tot parcursul zilei, clădind pas cu pas tensiunea sexuală şi pregătind pentru plăcere subconştientul partenerei. 

Puteţi merge împreună să vizionaţi un film de comedie sau o piesă de teatru amuzantă, ori să vă întâlniţi imediat după ce ea a terminat antrenamentul de la sala de sport. Aceste activităţi fizice o pregătesc pentru orgasm, pentru că încordarea muşchilor abdominali stimulează terminaţiile nervoase din vagin, care străbat pelvisul. Pe măsură ce vă pregătiţi să treceţi la acţiune, bucuraţi-vă de câte un pahar de vin roşu, în linişte, acasă la unul dintre voi. Potrivit Universităţii din Florenţa, Italia, femeile care consumă un pahar sau două de vin înainte de sex se excită mult mai uşor. Abia după aceea poţi pune în practică tehnica orgasmului în 15 minute.  

Investeşte 3 minute din totalul de 15 minute alocate orgasmului ei în sărutări. Studiile realizate de cercetătorii de la Colegiul Lafayette, din Statele Unite, au descoperit că prin sărut se reduce nivelul de cortizol, hormonul stresului, din organism, scurtând astfel perioada de timp de care ea are nevoie pentru a intra în atmosfera necesară. 

În timp ce o săruţi, înclină-ţi capul spre dreapta, pentru că, după cum au demonstrat oamenii de ştiinţă din Germania, acest gest denotă afecţiune. În acest caz, corpul femeii este „inundat” de oxitocină, iar conexiunea dintre parteneri devine mai puternică, încă un fapt care o aduce mai aproape de orgasm.

Sărutările pe gât sunt extrem de incitante

Nu o săruta doar pe buze. William Cane, autorul cărţii „Arta Sărutului”, a intervievat 50.000 de femei şi 96% dintre acestea au ales sărutul pe gât drept cel mai satisfăcător în timpul preludiului. Totuşi, nu te axa doar pe asta. „Sărut-o din când în când pe gât, astfel încât acea zonă să rămână sensibilă la atingere”, sfătuieşte Cane.

De câte ori o săruţi pe gât, dezbrac-o de câte un obiect vestimentar şi procedează astfel încât să îi întăreşti încrederea în propria persoană. „Fă-i complimente în timp ce îi dai hainele jos, una câte una. Aprobarea ta o va face să fie mai puţin conştientă de sine”, sfătuieşte psihoterapeuta Christine Webber, conform portalului de ştiri pentru femei „Women’s Health”. 

Au mai rămas 12 minute, dar nu o face încă să renunţe la lenjeria intimă. „Atinge-o uşor în zona intimă, prin material. Concentrează-te pe construirea treptată a sentimentului de anticipare, nu o stimula direct”, sfătuieşte terapeuta Paula Hall. După aceea, dezbrac-o uşor şi de stimuleaz-o după ce ai folosit un lubrifiant. Mişcă-ţi degetele încet, cu mişcări circulare pe clitorisul şi apoi în vaginul ei. Nu scăpa din vedere, aşadar, clitorisul, intrarea în vagin şi punctul G.

Misionarul reinterpretat

Când ai ajuns în pragul celor 10 minute rămase, răsfaţă-ţi partenera cu o sesiune de sex oral. Lou Pagent, autoarea cărţii „Marele O”, recomandă să fie înconjurat clitorisul cu limba, la baza acestuia. „Poziţionează un deget în zona perineului, care se află chiar sub intrarea în vagin. Când îi vei simţi contracţiile preorgasmice, vei şti că lucrurile merg aşa cum trebuie”, le recomandă Pagent bărbaţilor.

Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul de Medicină Sexuală din SUA, dacă o femeie este corespunzător stimulată, poate avea orgasm, în medie, după şapte minute de penetrare. Când numărătoarea ajunge, aşadar, la 7 minute rămase, poţi reinterpreta poziţia misionarului. Începe în poziţia clasică, apoi coboară-ţi pelvisul şi trage-te uşor în spate, astfel încât baza penisului tău să îi apese clitorisul şi să i-l maseze în timp ce te mişti înainte şi înapoi. Sprijină-ţi un picior de cadrul patului, pentru a te mişca mai uşor. Stimularea simultană a clitorisului şi a punctului G scurtează „drumul” spre orgasm. Continuă în acest fel până când gemetele ei vor anunţa că a trecut de „linia de sosire”.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite