Spune-mi de câte ori într-o lună eşti plecat de acasă, ca să-ţi spun cât de des faci sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deplasările în interes de serviciu nu dăunează relaţiei de cuplu, dimpotrivă. Cel puţin aşa reiese dintr-un studiu realizat de cercetătorii britanici, care au intervievat peste 2.000 de cupluri.

Viaţa sexuală are numai de câştigat de pe urma delegaţiilor în interes de serviciu, dacă absenţele nu se întind pe perioade lungi de timp, relevă concluziile noului studiu. 

Astfel, partenerii care petrec cel puţin două nopţi într-o lună separaţi, întreţin mai multe raporturi sexuale decât cei care sunt nedespărţiţi, relatează Daily Mail. 

Studiul a arătat că şapte din zece cupluri fac sex în noaptea de dinaintea plecării partenerului în delegaţie, iar 67% din ei abia aşteaptă reîntoarcerea iubitului sau iubitei pentru a-i arăta, printr-o altă incursiune în dormitor, cât de mult i-a lipsit. Prin urmare, deplasările scurte şi nu foarte dese acţionează ca un afrodiziac asupra iubiţilor.

110 raporturi sexuale într-un an 

O posibilă explicaţie oferită de participanţii la sondaj se referă la faptul că aceştia se rup pentru o vreme de stresul şi monotonia casnică, iar această pauză îi relaxează în asemenea măsură încât revin cu mai mare poftă de viaţă în căminul conjugal. Cel puţin aşa au declarat 8 din 10 subiecţi. De asemenea, una din patru persoane a mărturisit că se odihneşte mult mai bine după o noapte sau două dormite fără partener, astfel că se întoarce acasă cu un plus de energie.

Conform studiului, perechile care au parte de o pauză sau două în fiecare lună, fac sex, în medie, de 110 ori într-un an. Aproape dublu faţă de cuplurile care sunt separate de mai puţin de 12 ori într-un an, cu doar 56 de raporturi sexuale.

Relaţia sexuală este revitalizată şi de o escapadă romantică, departe de mediul familiar al casei şi de serviciu. Cuplurile sunt de nouă ori mai dispuse să se hârjonească în aşternuturi în timpul vacanţelor, au declarat 88% din respondenţi, decât atunci când se află acasă. 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite