Aplicaţia care arată cât de bun eşti în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru toţi cei care şi-au chestionat vreodată performanţele sexuale, acum există o metodă tehnologică, imună la stări de spirit precum partenerul, care poate judeca obiectiv prestaţia erotică, în funcţie de mişcări şi decibeli.

O nouă aplicaţie pentru iPhone, intitulată Spreadsheets, poate oferi detalii despre cât sau dacă nevoile partenerului au fost satisfăcute. Aplicaţia măsoară cât timp a durat, monitorizează atât viteza, cât şi frecvenţa ritmului cuplului în timpul actului, dar şi zgomotul produs în dormitor.

Alte funcţii includ înregistrarea frecvenţei cu care au loc actele sexuale şi numărul decibelilor unei persoane care ajunge la orgasm. De asemenea, utilizatorul poate folosi un sistem pe bază de puncte şi îşi poate fixa drept provocare observarea atentă a vieţii sexuale. Partidele de dimineaţă cumulează 10 puncte, în timp ce „întâlnirile” de duminică după-amiază valorează 20 de puncte. 

Din păcate pentru unii, aplicaţia nu înregistrează, pentru că funcţionează măsurând nivelul audio şi al mişcărilor, pentru statistica finală. Potrivit paginii aplicaţiei, toate informaţiile sunt securizate în telefonul mobil al utilizatorului, fără să fie sincronizată cu serverul de pe internet.

Preţul aplicaţiei este de 2.99 dolari, dar până la sfârşitul acestei luni, este redus la 1.99.

Dar Spreadsheets nu este singura aplicaţie cu tentă erotică ce poate fi găsită pe iTunes.
Altele precum Sex Game testează cunoştinţele despre erotism, iar What's My Sex Appeal chestionează utilizatorul în privinţa imaginii sale, pentru a afla cât de atractiv este pentru ceilalţi.

Ar fi existat mult mai multe aplicaţii dacă iTunes nu le-ar fi refuzat pentru conţinutul mult prea explicit, care încălca codul de conduită al companiei. 

aplicatie sex
Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite