Sexul tantric pentru începători. Vulturul pe canapea şi sirena, poziţii sexuale care te duc pe culmile plăcerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sexulul tantric pentru începători. Cei care practică sexul tantric consideră că sexul este un act sacru, care ajută la evoluţia spirituală. Sexul tantric presupune masaje erotice, tehnici speciale de respiraţii şi poziţii sexuale inedite, mai acrobatice decât cele practicate în mod curent de majoritatea oamenilor.

Sexul tantric pentru începători. Ce este sexul tantric?

Tantra este o denumire recentă, dată unui complex de ritualuri care presupun în special meditaţie, practică apărută în India în jurul secolului al V-lea. În prezent, tantra este asociată cu anumite practici sexuale inedite, deşi ele nu au fost la început esenţiale acestui concept spiritual.

Sexul tantric, sau neotantra, este de fapt o variantă modernă, occidentală a tantrei, care presupune reinterpretări ale acestui concept antic. În prezent, în occident, începând cu anii 1960, neotantra a fost redusă la anumite ritualuri sexuale, fără să se mai ţină cont de aspectul spiritual.

Sexul tantric pentru începători. Poziţii acrobatice

Publicaţia Cosmopolitan a prezent câteva poziţii sexuale acrobatice,  folosite de practicanţii sexului tantric. Este un ghid care trebuie învăţat de orice începător.

Sexul tantric pentru începători. Poziţii: sirena

image

În această poziţie, femeia stă întinsă pe spate, cu o pernă sub fund, pentru a avea pelvisul puţin mai ridcat. Ţine picioarele întinse, ridicate în sus şi unite, de unde şi impresia de coadă de sirenă. Bărbatul o penetrează în această poziţie, care este foarte excitantă datorită forţei intense de frecare.

Sexul tantric pentru începători. Poziţii: vulturul pe canapea

image

Femeia stă în picioare la marginea patului sau a canapelei, cu picioarele larg deschise. Partenerul o penetrează din faţă, stând în picioare.

Sexul tantric pentru începători. Poziţii: valul fierbinte

Este o poziţie recomandată pe plajă, dar nu numai. Bărbatul va sta culcat pe spate, cu picioarele unite, întinse drept. Femeia va sta deasupra, sprijinindu-şi greutatea în mâini. Este o poziţie foarte simplă, nu necesită efort sau echilibru, iar pentru femeie este foarte plăcută, asigurând o presiune asupra clitorisului, care se freacă de pelvisul partenerului.

Sexul tantric pentru începători. Poziţii: legătura din cadă

image

În cada plină au apă, cei doi vor sta faţă în faţă, iar cu picioarele îndoite vor cuprinde spatele partenerului. Pentru mai mult confort, fiecare poate susţine picioarele celuilalt, cu cotul pe sub genunchi. Este o poziţie foarte intimă şi nu necesită mult spaţiu.

Sexul tantric pentru începători. Poziţii: dansul în poală

image

Această poziţie este puţin mai dificilă. Pe un scaun mau înalt, bărbatul stă aşezat, iar partenera vine deasupra, cu picioarele sprijinite pe umerii lui. Pentru echilibru, mâinile femeii se vor sprijini pe genunchii partenerului. Este o poziţie foarte intimă.

Sexul tantric pentru începători. Poziţii: forţa G

image

În această poziţie destul de complexă, femeia stă întinsă pe spate, cu genunchii ridicaţi spre piept. Bărbatul o penetrează stând în genunchi în faţa ei şi ridicându-i picioartele cu mâinile. Pentru mai mult confort, femeie îşi poate sprijini tălpile de pieptul partenerului, iar bărbatul o va ţine de şolduri. Penetrarea este foarte adâncă, de aceea şi numele poziţiei, care face referire la punctul G. În această poziţie, bărbatul îşi poate folosi mâinile pentru a stimula clitorisul partenerei, în timp ce o penetrează.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite