Sex la telefon: cum arată „vocile” de la capătul liniilor erotice şi cum imită operatorii scârţâitul patului sau sunetele sexului oral

0
0
Angajaţii liniilor erotice i-au povestit lui Toledano totul despre nevoile şi dorinţele clienţilor lor, dar şi despre tehnicile adoptate în meserie. FOTOGRAFII Daily Beast
Angajaţii liniilor erotice i-au povestit lui Toledano totul despre nevoile şi dorinţele clienţilor lor, dar şi despre tehnicile adoptate în meserie. FOTOGRAFII Daily Beast

Un fotograf britanic, Philip Toledano, dezvăluie, prin intermediul cărţii sale, poveşti de viaţă ale operatorilor liniilor erotice, dar şi trucurile de care se folosesc aceştia pentru a-şi pune clienţii pe jar. În plus, artistul dezvăluie chipurile celor aflaţi la capătul „firului” fierbinte, femei şi bărbaţi.

Cartea artistului Philip Toledano, „Phonesex”, se bucură de succes încă de la publicaera sa, în 2008. În introducere cărţii, plină cu fotografii şi poveşti de viaţă ale operatorilor de la liniile erotice, autorul descrie relaţia dintre aceştia şi apelanţi drept „un contract de deziluzie mutuală”. „Persoanele care îi sună îşi imaginează că vorbesc cu cea mai secretă fantezie a lor şi oricare ar fi aceasta – un animal, o legumă – operatorul îşi joacă rolul”, spune fotograful. 

Atunci când sună la linia fierbinte, oamenii nu discută, neapărat, doar despre fanteziile lor sexuale cele mai ascunse, ci uneori se creează o adevărată conexiune cu persoanele angajate să le facă pe plac, povestindu-şi viaţa. Fotografiile lui Taledano, în care operatorii erotici se „dezbracă” de secrete, au fost realizate în casele acestora, uneori chiar în camerele în care lucrau.

„Şi-au deschis uşile pentru un străin şi şi-au povestit, plini de curaj, experienţele. Le sunt profund recunoscător”, a declarat artistul.

image

Angajaţii liniilor erotice i-au povestit lui Toledano totul despre nevoile şi dorinţele clienţilor lor, dar şi despre tehnicile adoptate în meserie. 

„Chiar seara trecută am primit cel mai deranjant apel din ultima perioadă. Un apelant s-a împuşcat în timp ce vorbeam la telefon”, descrie tragedia o operatoare de vârstă mijlocie, imobilizată într-un scaun cu rotile (foto jos). „Pocnetul inconfundabil al unei arme, urmat de sunetul apăsător şi umed al unui corp prăbuşindu-se pe podea... lucrurile astea sunt înfricoşătoare”, îşi aminteşte femeia, care a „ascultat” alte trei sinucideri în anii de când lucrează la o linie erotică. 

image

Când vine vorba despre dorinţele bizare ale celor care sună, lista cererilor este parcă fără sfârşit, scrie publicaţia thedailybeast.com. O operatoare tânără cu pielea palidă, părul negru şi buzele roşii spune că linia erotică este „drogul” apelanţilor ei. „Vor să le dau comenzi, să fac pe şefa. Am un fel de legătură cu cei care mă sună, sunt aproape dependenţi. Vin la mine pentru disciplină, instrucţie şi permisiuni”, spune ea.

image

Întrebaţi de ce practică această meserie, cea mai mare parte din operatorii de la liniile fierbinţi spun că o fac pentru că au nevoie de bani, în timp ce unii o fac din plăcerea de a da viaţă unor fantezii sau pentru că le place să îşi exploreze sexualitatea. 

foto
Ca să fii operator la linia fierbinte, trebuie să fii inteligent şi să ai o imaginaţie foarte bogată. Trebuie, de asemenea, să fii o persoană foarte flexibilă, să înţelegi şi să te adaptezi nevoilor şi dorinţelor celor care sună. Apoi, trebuie să creezi o lume nouă, care să pară reală. Nu poţi face aceste lucruri decât dacă eşti talentat, foarte intuitiv şi empatic, crede Taledano. 

Când a început proiectul, artistul britanic a constatat, cu surprindere, că foarte multe persoane la care nu se aştepta erau operatori erotici, printre care studenţi, mame, femei care aveau relaţii abuzive şi îşi doreau să devină independente, dar şi bărbaţi.

image

„Mă vor, îşi doresc să vorbesc cu ele şi să le duc în altă lume, iar eu sunt foarte bun la asta. Sunt un profesionist, un gigolo. Multe îşi doresc să mă întâlnească şi să ne facem de cap, dar eu prefer să menţinem doar o legătură telefonică”, povesteşte un bărbat cu o înfăţişare latino, care lucrează la o linie fierbinte. Un alt bărbat se laudă că le dă femeilor care nu primesc ce au nevoie în dormitor de la soţi sau iubiţi ceea ce le lipseşte, învăţându-le câte ceva despre arta masturbării. Bărbatul s-a perfecţionat, spune el, şi în mimarea sunetelor. De exemplu, loviturile scaunului de masă seamănă cu scârţâitul patului, în timp ce mâncatul unei piersici imită sunetele sexului oral. 
 

image
Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite