S-a inventat jucăria sexuală care te lasă însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De acum, cuplurile de lesbiene pot avea copii în urma unei experienţe sexuale.
De acum, cuplurile de lesbiene pot avea copii în urma unei experienţe sexuale.

Într-o perioadă în care comunităţile gay militează din ce în ce mai puternic pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex sau pentru dreptul de a adopta copii, o femeie din Statele Unite ale Americii a conceput o jucărie sexuală pentru cuplurile de lesbiene care nu doar că oferă plăcere, ci îndeplineşte şi funcţia de reproducere.

Cuplurile de lesbiene au la dispoziţie mai multe metode prin care pot avea un copil, dar fie sunt foarte scumpe, fie nu implică gradul de intimitate pe care şi-l doresc femeile. Din fericire pentru femeile implicate în relaţii cu persoane de acelaşi sex, s-a inventat o nouă jucărie sexuală care încorporează şi funcţia de fertilizare a uneia dintre partenere.

Stephanie Berman, inventatoarea dispozitivului Semenette, a declarat pentru Huffington Post că îşi dorea un copil cu soţia sa, dar nu erau dispuse să plătească mii de dolari pentru fertilizarea in vitro. Astfel, au apelat la diverse alte metode de fertilizare care să întărească şi legătura dintre ele, fiindcă varianta fertilizării in vitro nu implică plăcere sau momente de tandreţe. De asemenea, soţia ei voia să simtă ca face parte din proces, aşa că, în cele din urmă Berman a venit cu ideea conceperii unei jucării sexuale care imită organul sexual masculin, dar care să şi poată îndeplini funcţia de reproducere.

Jucăria costa 140 de dolari şi constă într-un penis de cauciuc în care se introduce un tub care are la capat o pompiţă. Aceasta nu conţine nici un lichid iar cuplurile trebuie totuşi să procure din alte părţi lichidul seminal. Tubul trecut prin penisul de cauciuc se introduce în lichid, se încarcă pompa, apoi partenerele pot să se bucure de momentele petrecute împreună, iar la final să acţioneze pompa care va elibera lichidul întocmai unui penis real. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite