Jucăria sexuală care permite bărbaţilor să satisfacă femei pe care nu le cunosc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O antreprenoare din Canada a lansat o nouă jucărie sexuală pentru femei care poate fi controlată de necunoscuţi printr-o aplicaţie pentru telefoanele mobile. Inventatoarea mecanismului, Veronique Verreault, susţine că acesta nu este doar o jucărie sexuală ci şi o metodă de a face bărbaţii să se gândească la plăcerea femeilor.

Denumită Miss On the Go, jucăria sexuală se introduce în vagin, moment în care începe să emită vibraţii. Aceasta vine la pachet cu o aplicaţie pentru telefoanele mobile care se înscrie în categoria aplicaţiilor de dating, dar care le dă femeilor puterea să acorde control asupra jucăriei bărbaţilor pe care ele îi aleg. 

Prin această aplicaţie femeile pot să vadă şi cu ce alte utilizatoare un bărbat a „interacţionat”, dar le permite acestora să şi noteze „performanţele” bărbaţilor care au controlat jucăria. 

Aşadar, cu ce se aleg reprezentanţii „sexului tare” din această experienţă? În cel mai bun caz, cu nişte fotografii pe care le-ar primi de la utilizatoarele mulţumite. Inventatoarea mecanismului a anunţat că se adresează doar femeilor şi, trecând peste experienţa fizică, reprezintă un mod prin care bărbaţii sunt stimulaţi să se gândească mai mult la plăcerea femeii.

De altfel, primii utilizatori ai acestei noi invenţii sunt încântaţi de ea. Un cuplu care a încercat sistemul Miss On the Go e de părere că acesta ajută la menţinerea pasiunii, soţul fiind capabil să-şi satisfacă sexual partenera chiar şi atunci când este plecat în deplasări. 

Veronique Verrault, femeia din spatele invenţiei, e de părere că încrederea în sine este mult mai importantă acum decât aspectul fizic. Ea a lansat o campanie de strângere de fonduri pe site-ul IndieGoGo, suma de 40.000 de dolari fiind tot ce stă în calea producerii jucăriei la nivel industrial.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite