Reguli de aur pentru ca relaţiile la distanţă să funcţioneze: „Încercaţi sexul la telefon sau chiar videochat-ul“

0
0

Pentru mulţi parteneri o relaţie la distanţă poate părea imposibil de păstrat. Apar gelozii, îndoieli, frică şi nesiguranţă. Se pare totuşi că există câteva secrete care asigură buna funcţionare a acestui tip de relaţie, partenerii fiind îndemnaţi să urmeze 8 paşi simpli.

Indiferent de motivele care despart fizic două persoane, se întâmplă uneori să se ajungă la încercarea păstrării unei relaţii la distanţă. Unii parteneri reuşesc cu succes, alţii provoacă un adevărat dezastru, fiind stăpâniţi de gelozii, îndoieli, frică şi nesiguranţă. Nu există o reţetă perfectă, fiecare partener este unic, însă câteva reguli pot ajuta la păstrarea unui relaţii, chiar şi atunci când partenerii sunt la câteva sute sau chiar mii de kilometri distanţă.

Învăţaţi să comunicaţi

Partenerii care sunt implicaţi într-o relaţie la distanţă au nevoie de o comunicare sănătoasă pentru a compensa lipsurile provocate de distanţa. Ei trebuie să îşi petreacă ore în şir vorbind la telefon sau pe chat. Deşi la început vor avea tendinţa să comunice foarte mult, vor constata că este mai important ce şi când spui, decât volumul conversaţiilor, scrie lifehack.org.

Vorbeşte deschis despre sentimentele tale

Este extrem de important să îţi exprimi sentimentele. Învaţă să vorbeşti despre slăbiciunile tale la fel de uşor ca şi despre punctele forte. Deşi eşti tentat să-ţi ascunzi slăbiciunile atunci când ai o relaţie la distanţă, în acest mod rişti să slăbeşti legătura dintre voi. Având în vedere că distanţa va amplifica orice fel de tensiuni, este mai bine să vorbeşti despre gelozie, invidie, nesiguranţă şi să fii onest şi transparent cu privire la orice te apasă.

Trimiteţi-vă reciproc cadouri

Toată lumea iubeşte să primească diferite cadouri. Micile atenţii pot face orice persoană să se simtă iubită, mai ales atunci când este departe. Trimite-i flori, cărţi sau orice ştii că i-ar crea bucurie. Dacă sunteţi la mare distanţă, comandaţi online din ţara respectivă şi completaţi adresa partenerului pentru livrare. Cu siguranţă îi veţi crea o bucurie şi îl vei face să se gândească la tine.

Încercaţi sexul la telefon

Într-o relaţie de lungă distanţă, intimitatea fizică se produce destul de rar, deci partenerilor nu le mai rămâne decât vorbitul. Atunci când aţi terminat de comunicat lucruile importante, încercaţi sexul la telefon şi nu uitaţi să vorbiţi „murdar“. Dorinţa sexuală menţine relaţia şi consolidează încrederea între parteneri. Lasă imaginaţia partenerului să parcurgă căi sălbatice cu descrieri provocatoare şi insinuări sexuale. Faceţi schimb de selfie-uri seducătoare sau chiar încercaţi videochat-ul, dacă vă place să vă aventuraţi.

Faceţi lucruri împreună

Deşi nu puteţi merge la cinema sau să luaţi masa împreună, există o mulţime de alte lucruri pe care le puteţi face on-line. Uitaţi-vă la un film în acelaşi timp, încercaţi jocurile online împreună, citiţi cărţi şi articole on-line, ascultaţi muzică şi cântaţi împreună. Reţineţi că activităţile care vă fac să râdeţi ajută la menţinerea relaţiei.

Scrieţi-vă scrisori

Scrisorile şi e-mailurile vă oferă acel timp preţios pentru a gândi şi a vă exprima în cel mai bun mod posibil. Bucuria şi emoţia pe care o simţiţi atunci când găsiţi o scrisoare de la iubit în căsuţa poştală este de o sută de ori mai puternică decât atunci când primiţi un text pe telefonul mobil.

Gestionaţi-vă emoţiile şi aşteptările

Există momente de emoţie şi bucurie atunci când marile aşteptări devin realitate. Dar, de asemenea, relaţiile la distanţă sunt însoţite de gelozie, invidie, îndoieli, frică, suişuri şi coborâşuri. Acestea tind a fi uşor exagerate, în cazul în care nu au fost tratate la momentul potrivit în mod corespunzător. Abordările de genul întreruperii comunicării fac lucrurile extrem de dificile în relaţiile la distanţă. Cel mai bine este să încercaţi să înţelegeţi situaţia şi să comunicaţi cu privire la emoţiile şi aşteptările dumneavoastră. Recunoscându-vă emoţiile şi gestionându-vă aşteptările vă măriţi şansele de a avea o relaţie la distanţă reuşită.

Vizitaţi-vă partenerul cât mai des

Nimic altceva nu se poate compara cu bucuria şi fericirea întâlnirii dintre voi. Nu neglijaţi contactele fizice şi programaţi-vă întâlniri periodice.

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite