Reacţia unor bărbaţi homosexuali care văd şi ating pentru prima dată un vagin: VIDEO viral pe YouTube

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce experimentul amuzant în care mai multe lesbiene atingeau pentru prima dată un penis s-a bucurat de mare succes pe YouTube, autorii lui au venit cu al doilea episod, în care bărbaţi homosexuali ating pentru prima dată un vagin.

BriaAndCrissy, care au un canal de YouTube, au vrut să continue ineditul experiment, după ce au filmat mai multe lesbiene care atingeau prima dată penisul unui bărbat. Continuarea experimentului de succes conţine, evident, scene în care bărbaţi homosexuali ating vaginul unei femei.

La experiment a luat parte Stevie Boebi, celebră pe YouTube. Ea a lăsat patru bărbaţi homosexauli să-i atingă vaginul, iar camerele de filmat au înregistrat reacţiile lor amuzante, scrie Daily Mail.

Cei patru homosexuali care au acceptat să ia parte la experiment nu atinseseră niciodată o femeie până atunci, nici nu văzuseră vreuna goală. Experimentul este şi mai interesant dacă ţinem cont de faptul că Stevie este o lesbiană convinsă.

Tânăra pare să fie foarte relaxată în timpul înregistrării, în timp ce bărbaţii sunt foarte nervoşi, ruşinaţi şi agitaţi. Cu toate acestea, ei glumesc ca să destindă atmosfera şi sunt foarte atenţi nu cumva să-i provoace ei vreun disconfort.

Un bărbat a spus, de exemplu, că el nu a avut absolut niciun contact cu vreun vagin, pentru că mama lui l-a născut prin operaţie de cezariană.

Şi reacţiile lor după ce ating vaginul sunt foarte amuzante. Unii au spus că organul genital al femeilor seamănă cu un mic animal păros, cu o sepie sau cu un balon parţial dezumflat. În final, toţi voluntarii au declarat că experienţa a fost foarte interesantă, dar că nu ar mai vrea s-o repete, pentru că sunt homosexuali convinşi.

Filmuleţul are deja peste 9 milioane de vizualizări, după doar câteva zile de la publicarea pe YouTube.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite