Reacţiile a trei tinere lesbiene care ating pentru prima dată un bărbat gol în zona intimă - VIDEO

0
0

Trei tinere lesbiene au acceptat să se lase filmate în timp ce ating pentru prima dată penisul unui bărbat. Reacţiile acestora sunt amuzante şi interesante în acelaşi timp.

Cele trei tinere, Arielle, Bria Kam şi Daylynn, au recunoscut că au fost emoţionate înainte de a atinge bărbatul gol care a jucat rolul cobaiului cu această ocazie. 

Înainte de a pune mâna pe organul sexual masculin acestea s-au gândit care ar putea fi senzaţia pe care o vor simţi şi au ajuns la concluzia că este posibil să se simtă ca şi cum ar atinge o pisică rasă, o trăistuţă cu stafide sau un şarpe, dar senzaţiile descoperite au reuşit să le surprindă.

Două dintre ele s-au arătat mirate de cât de tare este organul sexual masculin chiar şi atunci când este în stare flască, dar ambele au mărturisit faptul că nu simt nevoia să mai atingă unul vreodată.

Probabil că cei mai mulţi bărbaţi ar fi îngroziţi de ideea că o femeie ar începe să râdă în hohote în timp ce le atinge penisul, dar voluntarul, Aleks Malczewski, care este homosexual, a suportat cu stoicism încercarea şi chiar s-a amuzat pe seama reacţiilor observate. 

Un lucru care s-a întâmplat, cel mai probabil, pentru că experimentul nu a avut nicio miză sexuală, scrie Daily Mail.

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite