Poziţii sexuale pe care să le încerci cât mai curând!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Experimentează, experimentează şi fii egoistă!
Experimentează, experimentează şi fii egoistă!

Ţi se întâmplă să te aventurezi într-o nouă partidă de sex, cu gândul că va fi una deosebită, dar la final ai senzaţia de déja-vu? Ca să nu cazi pradă rutinei pe plan intim, încearcă aceste poziţii de sex.

Îndrăzneşte să schimbi puţin scenariul în dormitor! Fie că eşti într-o relaţie de lungă durată sau la început de drum, partidele de sex nu trebuie să fie cuminţi, ca la carte şi cu un scop precis. Experimentează, experimentează şi fii egoistă! Nu te mai gândi ce să faci ca să-i fie lui bine. Cere-i să-ţi îndeplinească dorinţele şi convinge-l că trebuie să se simtă onorat că face asta.

Misionarul – când vrei să fii mamă

Poziţia asta este foarte simplă şi confortabilă. Sigur apelezi la ea când eşti în pană de idei. Este ideală dacă vrei să concepi un bebeluş, pentru că penetrarea este profundă.

Pune o pernă sau două sub bazin, pentru ca pelvisul tău să aibă o înclinaţie şi mai bună. Penetrarea va fi maximă. În plus, îţi protejază spatele, dacă suferi de dureri.

Sex la margine

Întinde-te pe spate, cât mai aproape de marginea patului, astfel încât picioarele tale să fie în afara patului. Îndoaie genunchii şi ţine tălpile pe sol. Partenerul tău, in picioare sau în genunchi, cum îi este mai confortabil, te penetrează adânc şi se bucură de o privelişte care-l va excita mult.

Vezi ce poziţii incendiare să încerci în această seară pe clickpentrufemei.ro. 

Poziţii Kamasutra pentru fiecare zodie
5 poziţii sexuale pe care bărbaţii le adoră

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite