Poziţii sexuale care facilitează orgasmul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vă număraţi printre cuplurile care preferă să întreţină relaţii intime alegând mereu aceleaşi poziţii sexuale? Pentru ca rutina să nu se instaleze şi amândoi să ajungeţi la punctul culminant, încercaţi câteva poziţii despre care sexologii spun că măresc şansele de a ajunge la orgasm.

Nu este niciun secret că sexul are numeroase beneficii pentru sănătate: îmbunătăţeşte starea de spirit, reduce stresul şi arde caloriile. Atingerea orgasmului depinde de mai mulţi factori: de starea psihică a partenerilor, atmosfera creată, dispoziţie şi dorinţă şi, nu în ultimul rând, de poziţiile sexuale pe care le aleg.

Balansoarul

Este o poziţie sexuală prin care ambii parteneri pot ajunge cu uşurinţă la orgasm. Partenerul stă pe spate ori în şezut, sprijinit pe braţe, iar femeia este cu spatele la el, în genunchi şi cu palmele pe pat. În această poziţie, bărbatul poate varia unghiul de penetrare, stimulând mult mai uşor clitorisul.

Misionarul

Este poziţia sexuală preferată de majoritatea femeilor, arată datele unui studiu recent efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Indiana, SUA. În timp ce bărbatul este deasupra ei, femeia stă întinsă, îşi contractă fesele şi îşi ridică bazinul, stimulând foarte mult mucoasa perineului (regiunea dintre anus şi organele genitale).

Citeşte mai multe despre poziţiile sexuale care facilitează orgasmul AICI.

Află cât îţi poate lungi viaţa cititul.

Iată trei complicaţii ale hipertensiunii.
 

 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite