Poziţii pentru sex în maşină. Ce mişcări inedite poţi încerca pe bancheta din spate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poziţii pentru sex în maşină/FOTO au.lifestyle.yahoo.com
Poziţii pentru sex în maşină/FOTO au.lifestyle.yahoo.com

Poziţii pentru sex în maşină. Par mai curând scene potrivite adolescenţilor, care nu au unde să se întâlnească şi fac sex în maşină, dar relaţiile intime pe bancheta din spate sau chiar pe scaunul şoferului pot fi plăcute pentru oricine. Cu condiţia ca maţina să fie parcată în siguranţă şi să cunoaşteţi câteva poziţii recomandate în această situaţie.

Poziţii pentru sex în maşină. Pe bancheta din spate

Pentru această poziţie trebuie să aplecaţi înainte scaunul din faţă, scrie publicaţia Sheknows.com. Apoi trageţi cât mai mult în spate bancheta, iar bărbatul va sta în şezut pe banchetă, cu picioarele întinse pe scaunul din faţă. Femeia va sta în braţele partenerului, cu spatele la el, cu picioarele îndoite, sprijinite de copasele lui.

pozitii pentru sex in masina

(Imagini www.sheknows.com)

Poziţia este foarte plăcută mai ales pentru femeie, care are libertate totală de mişcare, spaţiul este suficient şi poziţia poate fi încercată în orice tip de maşină.

Poziţii pentru sex în maşină. Pe locul din dreapta

Una dintre cele mai interesante poziţii este pe scaunul din dreapta şoferului. Borbatul stă în şezut, iar femeia în braţele lui, cu spatele la el, recomandă sexologul Kat Van Kirk.

pozitii pentru sex in masina

Picioarele femeii trebuie să stea între cele ale bărbatului, poziţia fiind ideală pentru o penetrare profundă, dar şi pentru stimularea clitorisului.

Poziţii pentru sex în maşină. Faţă în faţă

Acaestă poziţie oferă mai multă intimidate, partenerii stand faţă în faţă, ea în braţele bărbatului. Femeia ţine picioarele în jurul partenerului.

pozitii pentru sex in masina

Nu este o poziţie foarte comodă, dar poate fi foarte incitantă, mai ales dacă bărbatul va fi prins cu centura de siguranţă, pentru a-i limita libertatea de mişcare. În plus, ambii parteneri au mâinile libere, astfel că se pot bucura de mângâieri şi de stimularea zonelor erogene.

Poziţii pentru sex în maşină. Legat cu centura

O altă poziţie foarte incitantă este atunci când bărbatul stă întins pe spate pa banchetă şi mâinile îi sunt legate deasupra capului cu centura de siguranţă.

pozitii pentru sex in masina

Femeia se urcă deasupra lui şi face tot ce-şi doreşte. Poziţia este ideală pentru femei, permiţând o foarte bună stimulare a clitorisului.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite