5 greşeli pe care le fac bărbaţii în pat şi ajung să-i taie cheful de sex partenerei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uneori, bărbaţii fac multe greşeli în pat atunci când vor să-şi surprindă partenera/FOTO Shutterstock
Uneori, bărbaţii fac multe greşeli în pat atunci când vor să-şi surprindă partenera/FOTO Shutterstock

Bărbaţii sunt supuşi greşelii în pat, în egală măsură cu femeile, din dorinţa de a-i oferi partenerei o partidă de amor cât mai plăcută. În aceste situaţii, efectul este total opus, femeia pierzându-şi dorinţa de a mai face sex.

1. Cea mai frecventă gafă pe care o fac bărbaţii în timpul actului sexual este să imite scene văzute în filmele porno. Ei nu se gândesc însă că aceste scene nu au ca scop oferirea de plăcere maximă pentru actori, ci asigurarea unor imagini excitante. Prin urmare, este foarte posibil ca respectiva poziţie să fie în realitate incomodă sau chiar neplăcută. Una dintre cele mai mediatizate poziţii în filme, dar extrem de neplăcută pentru femei, este cea în care ea îşi sprijină gleznele pe umerii bărbatului şi are pelvisul foarte mult dat pe spate.

2. O altă greşeală este atunci când bărbatul se străduieşte prea mult să nu se lase cu greutatea peste corpul partenerei. În realitate, femeilor le place să simtă trupul iubitului peste ele în timpul sexului, dacă presiunea nu este prea mare, desigur. Dacă partenerul îşi va lăsa trupul peste al ei, femeia va simţi un plus de intimitate, de apropiere fizică.

3. Femeile nu sunt prea încântate să facă toată munca atunci când stau deasupra partenerului. Multe preferă această poziţie pentru că pot controla unghiul de penetrare şi viteza, dar asta nu înseamnă că vor ca bărbatul să zacă pur şi simmplu acolo, trebuie să depună şi el efort. 

4. O mare gafă este atunci când bărbatul o întreabă pe parteneră dacă îl lasă să-i facă un anumit lucru. În realitate, femeile apreciază puţină pasiune, agresivitate, vor să fie cu un mascul alfa, care ia iniţiativa fără să ceară permisiunea. Bărbatul nu trebuie să-şi facă griji, pentru că dacă va face un lucru care nu-i place iubitei, ea îi va spune asta sau îi va de cumva de înţeles chiar şi fără să fie întrebată.

5. Şi atunci când bărbatul se străduieşte din răsputeri să pună în practică o poziţie sexuală nouă, ciudată, el riscă să-i taie cheful partenerei. Nu trebuie neapărat ca sexul să fie făcut în poziţii complicate. Chiar şi poziţiile simple, clasice, pot fi foarte plăcute pentru unele cupluri, iar atunci nu este nevoie de experimente complicate.

Găseşte-ţi jumătatea pe PrimaLove!

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite