Păreri despre sexul în trei: ce trebuie să ştiţi înainte să invitaţi pe cineva în patul vostru

0
0

Păreri despre sexul în trei. Una din cele mai populare şi controversate fantezii sexuale, mai ales în rândul bărbaţilor, partidele de „menage a trois” stârnesc şi interesul femeilor. Înainte de a lua decizia de a primi o a treia persoană în intimitate, partenerii trebuie, însă, să ia în considerare atât plăcerea, cât şi posibilele consecinţe.

Sexul în trei este „cireaşa de pe tort” în mintea multor bărbaţi şi nu numai. Deşi această fantezie erotică se bucură de popularitate în rândul ambelor sexe, partenerii trebuie să treacă pentru entuziasm şi să ia în calcul atât beneficiile, cât şi neplăcerile care pot veni la pachet cu această experienţă incitantă.

Păreri despre sexul în trei: decizia trebuie să fie unanimă

Înainte de a trece la acţiune, trebuie să stabiliţi dacă, într-adevăr, relaţia voastră este suficient de puternică şi de deschisă pentru o astfel de experienţă. Pentru unele cupluri, o partidă de sex în trei poate fi cu adevărat revigorantă, poate îmbunătăţi relaţia de cuplu şi poate alunga monotonia care i-a acaparat pe cei doi. Pe de altă parte, pentru alte cupluri această decizie poate fi începutul sfârşitului. Sexul în trei poate veni la pachet cu fel şi fel de complicaţii. 

Înainte de toate, trebuie să te asiguri că jumătatea ta nu este de acord să chemaţi o altă persoană în patul vostru doar pentru a-şi satisface propriile dorinţe sau pentru a le satisface pe ale tale. Decizia unei partide de sex în trei trebuie luată unanim. De exemplu, dacă i-ai propus iubitei tale un „menage a trois” doar pentru că eşti atras de prietena ei, nu te afli pe drumul cel bun. În acest caz, egoismul de a-ţi satisface propriile dorinţe te poate costa relaţia. 

Păreri despre sexul în trei: „menage a trois” într-o căsnicie

Etapa de viaţă şi a relaţiei contează destul de mult atunci când un cuplu alege să facă sex în trei. Dacă într-o relaţie stabilă, dar tânără, acest lucru poate reprezenta doar o distracţie fără consecinţe serioase, într-o căsnicie, de exemplu, această decizie poate isca neînţelegeri. Chiar dacă idee este una excitantă, momentul în care unul din soţi îşi vede partenerul, după o căsnicie de zece sau 20 de ani, intim cu altcineva, poate fi şocant.  Dacă nu vorbiţi deschis şi nu parcurgeţi toate aspectele, sexul în trei poate lăsa în urmă multă tristete şi durere în căsnicie.

Păreri despre sexul în trei: problema geloziei

Gelozia este o problemă frecventă chiar şi în cuplurile stabile care încearcă sexul în trei. Partenerii pot ajunge să se teamă că sexul cu cea de-a treia persoană din dormitor este mult mai satisfăcător pentru partener, iar nesiguranţele se pot instala extrem de uşor. 

Recomandat este, aşadar, ca înainte de a accepta sau aduce în discuţie o partidă de sex în trei, să parcurgeţi lista cu detaliile şi posibilele consecinţe mai puţin plăcute.

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite