Mituri despre sex din popor: adevăruri despre „moartea” plăcerii, mărimea penisului şi ejaculare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii simt plăcere sexuală chiar şi atunci când nu ejaculează. FOTO Arhivă Adevărul
Bărbaţii simt plăcere sexuală chiar şi atunci când nu ejaculează. FOTO Arhivă Adevărul

Mituri despre sex din popor. Informaţiile false despre sex sunt în continuare foarte răspândite, chiar dacă modalităţile de informare a devenit accesibile tuturor.

Chiar dacă accesarea informaţiilor nu mai reprezintă o problemă în zilele noastre, miturile despre sex s-au „înrădăcinat” în mentalitatea publicului. 

Mituri despre sex din popor: În timpul menstruaţiei nu poţi rămâne însărcinată

Acesta este un mit vechi, dar încă „la putere”. Este într-adevăr puţin probabil ca o femeie să rămână însărcinată dacă face sex în timpul mentruaţiei, dar nu este imposibil. Spermatozoizii pot supravieţui zile în şir în interiorul vaginului.

Mituri despre sex din popor: Metoda întreruperii, eficienţă garantată

Nu este nevoie decât de o mică picătură de spermă, în care trăiesc milioane de spermatozoizi, pentru ca o femeie să rămână însărcinată, iar această cantitate poate apărea foarte uşor în timpul pre-ejaculării.

Mituri despre sex din popor: Prezervativul este „moartea” plăcerii

Cu prezervativul potrivit, plăcerea ambilor parteneri rămâne neafectată. Un sondaj realizat de luckybloke.com a scos la iveală că 68% din bărbaţi aleg prezervative cu o formă sau mărime nepotrivită pentru penisul lor.

Mituri despre sex din popor: Dacă nu ejaculează, bărbaţii nu simt plăcere sexuală

image

O credinţă populară în rândul femeilor este bazată pe faptul că ejacularea este singurul semn că bărbaţii din patul lor se simt bine. Plăcerea reprezentanţilor sexului puternic este, de fapt, mult mai mare atunci când amână ejacularea, potrivit expertei în relaţii Deboarah Anapol. 

Mituri despre sex din popor: Mărimea penisului depinde de cât porţi la pantofi

Numeroase cercetări au infirmat faptul că dimensiunea piciorelor, a nasului sau a membrelor unui bărbat ar avea vreo legătură cu mărimea penisului.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite