Locul în care 74% din bărbaţi caută dragostea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nunţile sunt locul în care bărbaţii se aşteaptă să întâlnească dragostea FOTO Shutterstock
Nunţile sunt locul în care bărbaţii se aşteaptă să întâlnească dragostea FOTO Shutterstock

Dacă primul răspuns este barul, atunci bărbaţii sunt victimele prejducăţilor. Potrivit unui studiu realizat online de site-ul cupid.com, nunţile sunt locul perfect în care majoritatea reprezentanţilor sexului puternic îşi vor căuta perechea.

Poate şi pentru că atmosfera îmbie la vise şi la dorinţa unor planuri de viitor alături de cineva drag, dar nunţile sunt locul pe care 74% din bărbaţi l-au ales ca fiind cel mai potrivit pentru găsirea unei partenere.

De data aceasta, femeile s-au prezentat uşor mai sceptice, doar 46% din acestea considerând că un astfel de eveniment poate fi un pretext pentru cunoaşterea unui nou iubit. Peste 1.000 de oameni au răspuns la sondaj, concluzia generală fiind că evenimente majore, precum nunta, sunt cele mai potrivite pentru a sta cu ochii în patru după persoane singure.

În cadrul aceluiaşi sondaj a reieşit că 92% din femei adoră să vadă bărbaţi plângând la nuntă. Aşa că bărbaţilor veniţi chitiţi să-şi găsească o parteneră nu le rămâne decât să le impresioneze pe reprezentantele sexului frumos cu emoţiile lor.
 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite