Lipsit de inspiraţie? Te scoatem din încurcătură! 15 mesaje perfecte pentru Valentine’s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentine’s Day este ocazia ideală pentru a surprinde persoana iubită. O cutie de praline îi va desfăta papilele gustative, un buchet de flori o va face atât de fericită încât surâsul ei îţi va săgeta inima cum lui Cupidon nici nu i-a trecut prin cap s-o facă, dar ce completează perfect toate aceste lucruri materiale? O declaraţie de dragoste desăvârşită, desigur.

 
Dacă eşti un romantic fără de leac, nu-ţi va fi greu să-i explici în metafore cât de importantă este pentru tine, dar nu toţi barbaţii sunt poeţi. Pentru cei mai puţin inspiraţi, venim cu o soluţie: o colecţie de mesaje ba mai siropoase, ba mai amuzante, care mai de care mai interesante, în care cu siguranţă vei găsi unul să te scoată din impas.

1.Nu ai băut nimic, dar prezenţa iubitei te ameţeşte? Ai grijă cum conduci şi bazează-te pe mesajul ăsta:
Mi-e frică să merg cu maşina atunci când sunt cu tine. Pentru că atunci când sunt cu tine, sunt beat de fericire şi ar putea să-mi ia permisul.”

2. O vezi tot timpul, atât treaz, cât şi în vis. De fapt, ea e însăşi visul. Mesajul acesta, cu siguranţă, îţi va face dreptate.
„Tu eşti visul meu, unicul meu vis...aş vrea să te simt aproape permanent, să te strâng atât de tare în braţe, încât sufletele noastre să se contopească şi să devenim o singură entitate.”

3. Dacă zâmbetul ei este, pentru tine, mai frumos decât orice răsărit de soare şi te topeşti de încântare când o vezi fericită, textul acesta jucăuş este potrivit pentru voi.
„Dacă aş fi de gheaţă, ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbeşti, dar bine că nu sunt, pentru că m-aş fi topit deja.”

4. Este perfectă pentru tine, nu-i aşa? Dă-i de ştire!
„Ochii tăi sunt făcuţi să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorinţele. Toată fiinţa ta e încântătoare, iar eu sunt cel mai norocos bărbat, căci sunt  iubit de tine.”

5. Deşi nu are rime, cu siguranţă o asemenea declaraţie o va lăsa fără cuvinte:
„Eu n-am fost în stare să-ţi scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu există dragoste în inima mea cât să inspire toţi poeţii dintr-o carte. Unii ştiu să scrie frumos, unii ştiu să cânte frumos, unii sunt pur şi simplu frumoşi, eu sunt doar un bărbat îndrăgostit nebuneşte de tine.”

6. Cam cât de greu ar fi să răpeşti un savant şi să-ţi clonezi iubita? Ei, până născoceşti un plan, dă-i de ştire femeii c-o iubeşti!
„Unele lucruri le facem zilnic, unele de doua-trei ori pe săptămână, unele o dată pe an, unele nu le-am făcut niciodată. Aş vrea să-ti daruiesc atatea, atatea lucruri aş vrea să-ţi arat sau să le facem împreună...! Dacă ar fi posibil mi-aş dori să mă multiplic în mai mulţi bărbaţi identici şi să avem împreună grijă de tine. Totuşi, nu sunt sigur că te-ar bucura prea mult o astfel de posibilitate şi înteleg de ce. Chiar şi eu singur sunt uneori prea mult, dar vreau să-ţi marturisesc că eşti atât de minunată încât nu m-aş sătura nici de o sută ca tine.”

7. Este adevărat că femeilor le place misterul, tatonarea, însă după un asemenea mesaj, cui îi mai pasă?„Poti să-ţi spun astăzi că te iubesc? Daca nu, pot să-ţi spun mâine? Dar poimâine? Pentru că te voi iubi în fiecare zi din viaţă mea.”

8. Atenţie! De la atâta iubire s-ar putea să faci diabet!
“Vată de zahăr? Nu…Sirop de căpşuni? Nu…Ciocolată? Nu…Nu pot găsi nimic atât de dulce ca tine!”

9. Iubita ta are simţul umorului? Perfect. Mesajul acesta se va face înţeles.
P.S. Nu fi zgârcit în a-i arăta cât de mult o iubeşti. Măcar atât...
„Dacă te simţi singură, voi fi umbra ta. Dacă ai nevoie de o îmbrăţişare, te voi primi în braţele mele. Dacă vrei să fii fericită, o să fiu zâmbetul tău. Dacă ai nevoie de bani… aşteaptă-ţi salariul!”

10. Trimite-i un mesaj amuzant, cumpără-i flori, şi fă-i un binemeritat masaj. Îl merită dup-atâta fugă... în cautarea cadoului perfect pentru tine.
“Nu te dor picioarele? Pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua… astăzi mai mult ca niciodată.”

11. După un asemenea mesaj, mai încape îndoială că răspunsul său va fi „DA”?
“Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine!”

12. Timpul zboară când eşti cu persoana iubită, nu-i aşa?
„Dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă. La mulţi ani de Sfântul Valentin, iubito!”

13. Dragostea face ca toate celelalte lucruri să pară de prisos...
„Te port în minte şi în suflet. Te simt în aerul pe care il respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc enorm!”

14. Simplu şi la obiect. Şi ea ştie că eşti un bărbat dintr-o bucată. Bărbatul ei.
Opt litere, două cuvinte, un singur înţeles: Te iubesc!”

15. Mesajul acesta îţi va garanta o zi a îndrăgostiţilor grozavă!
„Cine ai fost, cine eşti şi cine vei fi; o împletire a singurelor fiinţe din lume pe care le-aş putea iubi vreodată.”


 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite