Kung Fu Vagina, cele mai eficiente exerciţii pentru tonifierea muşchilor vaginali, inventate de o terapeută sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Anami. FOTO ibtimes.co.uk
Kim Anami. FOTO ibtimes.co.uk

Clasicele exerciţii Kegel, menite să tonifieze muşchii din zona pelviană, nu sunt suficiente pentru a avea muşchi vaginali de „fier“ . Nemulţumită de rezultatele obţinute pe calea „bătută“, terapueutul sexual Kim Anami a pus la punct un antrenament intens pentru muşchii vaginali, botezat Kung Fu Vagina, care are la bază o veche practică taoistă.

Kim Anami este de profesie terapeut secializat pe probleme sexuale, însă a ajuns cunoscută în întreaga lume de curând, mai exact după ce a lansat un antrenament intens pentru muşchii vaginali cunoscut sub numele de Kung Fu Vagina

Exerciţiile sunt atât de eficiente încât în prezent Anami este capabilă să ridice diverse obiecte graţie muşchilor săi vaginali sale fenomenali. Convinsă că femeile din întreaga lume vor beneficia de pe urma acestui antrenament şi că viaţa lor sexuală va căpăta noi valenţe, terapeuta a pornit într-un turneu mondial pentru a arăta lumii întregi că limitele trupului uman pot fi depăşite.

sex

Anami este de părere că show-urile în care ridică greutăţi cu ajutorul muşchilor vaginali reprezintă o modalitate de a educa femeile din întreaga lume într-o manieră amuzantă şi provocatoare. Aceasta a dezvăluit că reuşita sa incredibilă se bazează pe o străveche practică Taoistă.

sex

„În sistemul Taoist al practicilor sexuale, sexul avea puteri tămăduitoare, la fel ca un medicament, şi reprezenta o cale către luminare, iar ridicarea greutăţilor cu ajutorul muşchilor pelvieni era o parte esenţială a unui regim de viaţă sănătos în ceea ce-i privea pe practicanţi“, a explicat instructoarea.

sex

Tehnica folosită de Anami presupune introducerea unui ou de jad în vagin, obiect de care leagă obiectele pe care le ridică. 

ou

Femeile care au încercat exerciţiile propuse de Anami sunt încântate de rezultate, una dintre ele mărturisind că şi-a recăpătat încrederea în sine după naştere: „Acest antrenament se poate numi şi Kegel pe sterozi. Este fenomenal! Mi-am rezolvat problemele cu muşchii vaginali slăbiţi după naştere“. Una dintre tehnicile de antrenament presupune contractarea muşchilor vaginali în timp ce oul de jad se află în interiorul vaginului.

   

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite