FOTO VIDEO S-a descoperit metoda prin care femeile pot mări frecvenţa şi intensitatea orgasmelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orgasmul feminin este un subiect complex chiar şi pentru reprezentantele sexului frumos, multe dintre acestea neexperimentând plăcerea sexuală niciodată. Vestea bună este că s-a descoperit metoda prin care femeile pot avea orgasme mai dese şi mai lungi.

Trei sferturi din femei au orgasme care durează mai puţin de şase secunde, însă această problemă ar putea fi de domeniul trecutului odată cu lansarea primului dispozitiv personal de antrenament pentru obţinerea orgasmului.

Produs de o firmă suedeză de jucării sexuale, Lelo, dispozitivul „Luna” este destinat femeilor care doresc să înveţe cum să aibă orgasme mai bune.

„Luna” setează un program de antrenamente potrivit pentru fiecare utilizatoare în parte, folosind senzori localizaţi pe o parte şi pe alta a produsului de uz intern. Dispozitvul costă 85 de euro şi, folosit timp de cinci minute pe zi, acesta va antrena muşchii vaginali ai purtătoarei prin vibraţiile pe care le emite. Astfel muşchii devin mai puternici, iar orgasmele mai intense.

image

„Lelo” pare a fi o necesitate în rândul femeilor, mai ales după ce rezultatele unui nou studiu, efectuat pe un eşantion de 50.000 de femei a scos la iveală faptul că 76% din aceste au orgasme mai scurte de şase secunde. Mai mult decât atât, 11% nu au experimentat niciodată orgasmul şi doar 4% se declară complet mulţimite de plăcerea pe care o simt în timpul sexului. Deşi nu s-au declarat pe deplin mulţumite de ceea ce simt în aşternuturi, 17% din intervievate au declarat că se bucură de orgasme multiple în mod regulat.

„Se ştie că exerciţiile Kegel nu te ajută doar să ajungi mai repede la orgasm. Acestea cresc şi durata şi intensitatea unui orgasm. «Lelo» funcţionează în acelaşi fel, ajutând femeile să se concentreze şi să facă în mod corect exerciţiile”, spune doctorul sexolog Ian Kerner.

Citeşte şi:

Orgasmul vaginal nu există: care este cheia plăcerii feminine

Problemele sexuale care ne dau cel mai des bătăi de cap în dormitor

Discuţiile despre sex pe care orice cuplu ar trebui să le aibă

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite