Jucării sexuale sub forma unor copii: proiectul controversat menit „să trateze pedofilii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O companie japoneză produce şi vinde jucării sexuale care arată ca nişte copii. Păpuşile sunt destinate adulţilor care se simt atraşi sexual de minori, iar compania susţine că, dacă vor cumpăra aceste produse, clienţii ei nu vor fi tentaţi să atace sau să violeze copii.

Desigur, ideea a stârnit o controversă aprinsă, mai ales că firma producătoare, Trottla, este condusă de un pedofil recunoscut, Shin Takagi.

El este convins însă că aceste jucării sexuale sunt o formă de terapie pentru cei care riscă să devină pedofili, din cauza pornirilor erotice pe care le au, scrie publicaţia britanică „Daily Mirror”.

Astfel, în loc să răpească un copil pentru a-şi satisface cu el poftele sexuale, un potenţial pedofil poate cumpăra o păpusă de acest fel, cu care să se satisfacă, spune Takagi.

image

Având în vedere subiectul extrem de delicat şi de important, ideea lui este intens dezbătură. Mulţi dintre cei care au aflat de proiectul lui consideră că păpuşile pot fi, într-adevăr, un surogat pentru contactele sexuale cu copii reali.

În schimb, alţii cred că dimpotrivă, vânzarea acestor păpuşi nu va face decât să încurajeze pedofilia.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite