Horoscop zilnic, 22 octombrie 2015: Racul are certuri grave în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2015. Problemele şi conflictele din familie le cauzează neplăceri unora dintre nativi.

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2015: Berbecul primeşte vizite

Vă simţiţi înclinat spre aventuri erotice cu risc sentimental. Este de preferat să vă ponderaţi aceste porniri, dacă nu vreţi să pierdeţi toată stima familiei. Cei dragi vă vizitează pe neaşteptate seara. Toţi nativii atrag privirile tuturor întreaga zi şi au un şarm evident. 

Taur

Noile joburi pot să vă aducă mari câştiguri, dar pe dv. nu vă preocupă decât cum să faceţi un aranjament mai stilat al locuinţei. Uitaţi de economii şi faceţi cheltuieli din ce în ce mai mari. Căsătoriţi ori celibatari, doriţi să fiţi independenţi, mai liberi şi foarte iubiţi. 

Gemeni

Cheltuiţi banii pe care îi aveţi disponibili, aşa că veţi petrece mult timp căutând noi resurse financiare. Este bine să daţi telefoane mai ales celor cu care aţi avut colaborări profitabile. Vă simţiţi liberi, gata să vă trântiţi la pământ adversarii, care însă au fugit de mult. 

Rac

Aveţi încredere în cine nu trebuie şi continuaţi să le faceţi zile fripte rudelor ce vă iubesc. Prin pretenţiile foarte exagerate de la familie, provocaţi intenţionat o ceartă zdravănă seara. Relaţiile cu persoana iubită sunt în pericol. Reacţiile partenerilor de afaceri se repetă.

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2015: Leul este demoralizat în viaţa profesională

Apar experienţe profesionale imprevizibile şi deloc încurajatoare pentru planurile dv. de viitor. Persoana iubită vă recucereşte prin gesturi tandre şi amuzante. Sunteţi obligat de familie să vă comunicaţi opiniile, tocmai pentru că discernământul dv. este arhicunoscut şi apreciat.

Fecioară

Vi se oferă ocazia să le dovediţi celor din jur că aveţi o fantezie „productivă”. Puneţi la punct un plan în care cooptaţi membrii familiei şi o parte dintre rude. Irascibilitatea dv. poate fi o problemă pentru persoana iubită, dar nu este exclus ca şi anturajul să se simtă lezat.

Balanţă

Sunteţi uimit de fantezia persoanei iubite şi de ingeniozitatea acesteia (şi toate acestea pentru a vă putea oferi mici „cadouri”). Mai ambiţios, vă puneţi în evidenţă toate talentele. Sunteţi forţat de împrejurări să faceţi drumuri lungi, în care manifestaţi o milă exagerată. 

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2015: Scorpionul, bârfit de colegi

Dacă doriţi să aveţi o zi relaxantă, renunţaţi să vă mai analizaţi permanent insuccesele profesionale de până acum. Cel puţin nu-i mai implicaţi din nou pe colegi sau pe prieteni! Vă certaţi cu o rudă apropiată, iar colegii vă bârfesc. Descoperiţi că mai aveţi multe de învăţat. 

Săgetător

O surpriză din partea unei rude vă dă senzaţia de stabilitate, de siguranţă financiară. Uitaţi că vi se cuvine mai mult decât vi se oferă. Faceţi tot posibilul ca cei din jur să vă înţeleagă demersurile. Ştiţi că ar fi bine să vă destindeţi, să profitaţi de orele de libertate. 

Capricorn

Vi se descoperă secretele din cauza unor greşeli ale amicilor şi sunteţi nevoit să minţiţi pentru a scăpa de necazuri. Este recomandabilă mai multă precauţie. Sfaturile persoanei iubite pot declanşa scântei sau uriaşe focuri de artificii. Seara, acceptaţi un plan de călătorie. 

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2015: Vărsătorul este foarte activ la locul de muncă

Primiţi vizite sau organizaţi dv. o întâlnire cu toţi amicii. Persoana iubită se simte expusă şi puteţi avea neplăceri şi din această cauză. Resentimentele acesteia vor fi oricum de durată. Foarte activi profesional, nu aveţi timp nici măcar să vă gândiţi la rude ori prieteni. 

Peşti 

Vă bazaţi pe experienţă, dar nu excludeţi importanţa noutăţilor din orice domeniu. Va trebui să faceţi o schimbare în viaţa dv. pe care nu o veţi regreta niciodată. Starea de sănătate nu e bună, dar majoritatea nativilor fac drumuri multe. Cereţi părerile persoanelor de încredere. 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite