FOTO VIDEO O altă faţă a dragostei: 5 feluri neconvenţionale prin care partenerii aflaţi în relaţii longevive îşi spun „te iubesc”

0
0
După o vreme, cuplurile nu îşi mai spun „te iubesc”, ci preferă să îşi declare iubirea în alte moduri. FOTO Arhivă Adevărul
După o vreme, cuplurile nu îşi mai spun „te iubesc”, ci preferă să îşi declare iubirea în alte moduri. FOTO Arhivă Adevărul

Romantismul e în floare la începutul oricărei relaţii, iar declaraţiile de iubire sunt un imn strigat chiar şi din jumătate în jumătate e oră. Odată cu trecerea timpului, însă, des-rostitul „te iubesc” de la început apare mult mai rar sau chiar dispare din vocabularul amorezilor.

Chiar dacă unii parteneri nu îşi mai spun la fel de des cele două cuvinte magice, acest lucru nu înseamnă că flacăra iubirii s-a stins, ci că pur şi simplu relaţia a ajuns la acel nivel în care gesturile vorbesc. 

Jurnaliştii de la publicaţia americană „Your Tango” au realizat o listă cu modalităţile neconvenţionale în care unele persoane aleg să-şi declare sentimentele în cazul relaţiilor „coapte”:

1. Îşi trimit fotografii în ipostaze amuzante în mijlocul zilei şi împărtăşesc mesaje sau imagini amuzante unul cu celălalt.

image

2. Ea are grijă de el atunci când a băut peste măsură – chiar dacă i-a spus că ultimul pahar îi va pune capac.

image

3. Încep o ceartă doar de dragul împăcării.

image

4El spală vasele chiar şi atunci când este rândul ei. Se va plânge, probabil, dar tot o va face. 

image

5. Îi spune că are dreptate chiar şi când nu are.

image

Citeşte şi:

Cum afli că eşti înşelat în viaţa reală: „Amanta mi-a dat mesaj că îl părăseşte chiar în acel moment pe soţul meu “

„Nu ne-am abţinut niciodată de la plăcerile vieţii“: cel mai longeviv cuplu din Marea Britanie, căsătorit de 89 de ani

Prieteni şi duşmani: ce efecte are o relaţie de dragoste şi ură asupra sănătăţii noastre mintale şi fizice

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite