10 lucruri de care bărbaţilor nu le pasă când vine vorba de femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii sunt deseori puşi la zid de femei pentru că nu acordă foarte mare atenţie detaliilor sau pentru că nu şi-ar asculta cu atenţie partenerele. Deşi generalizările nu fac bine nimănui, există lucruri de care bărbaţilor într-adevăr nu le pasă.

Editorul James Michael Sama a întocmit, pentru publicaţia „Your Tango”, o listă cu zece lucruri cărora bărbaţii nu le acordă atenţie când vine vorba de partenere, în ciuda faptului că acestea din urmă consideră că parteneriilor ar putea să le judece pe baza acestor detalii:

1. Nu le pasă cum îţi stă părul sau cum eşti machiată

Deşi apreciază atunci când partenera îşi dă silinţa să arate bine, bărbaţii aflaţi în relaţii serioase nu acordă foarte mare atenţie acestui aspect.

2. Nu le pasă de kilogramele în plus

Orice persoană are propriile nesiguranţe, inclusiv bărbaţii, doar că ei nu vorbesc atât de mult despre acest aspect. „Micile nemulţumiri pe care le ai în legătură cu corpul tău nu contează absolut deloc pentru noi”, spune James.

3. Nu le pasă cât câştigi

Bărbaţii cu încredere în propria persoană acordă mai multă atenţie felului în care te porţi în preajma lor sau felului în care îi faci să se simtă, nu faptului că tu aduci mai mulţi bani în casă decât ei. Un bărbat adevărat ştie să aprecieze efortul unei femei şi să se bucure de reuşitele ei. 

4. Nu le pasă dacă bei puţin mai mult la o petrecere

Faptul că tu te simţi confortabil în preajma lui, îl face să se simtă confortabil în preajma ta. Trebuie, însă, să ţii seama de două lucruri: nu exagera din cale afară cu băutura şi fii atentă la bărbatul de lângă tine – un bărbat bun nu ar profita de tine într-o astfel de situaţie. 

5. Nu le pasă după cât timp faceţi sex

Fie că este vorba de prima întâlnire, fie că este vorba de a cincea, un lucru rămâne constant, spune James Michael: „Probabil ştim deja dacă vrem să ne mai întâlnim cu tine dinainte să ştim dacă vom face sau nu sex. Nu vom judeca dacă vei vrea să o facem la prima întâlnire şi nu vom înceta să te sunăm dacă vrei să aştepţi până la a cincea”, mai scrie acesta, menţionând că dacă un bărbat te va vrea lângă el, te va căuta oricum.

6. Nu le pasă cine face primul pas

Multe femei evită să deschidă o conversaţie cu un bărbat de teamă să nu pară disperate. În unele cazuri, bărbaţii, chiar dacă plac o femeie, nu o caută de teamă să nu pară prea îndrăzneţi. Aşa că o femeie care preia iniţiativa va reprezenta o schimbare plăcută. 

7. Nu le pasă cum arăţi când te trezeşti

„Am auzit o grămadă de poveşti despre femei care nu acceptă ca un bărbat să rămână peste noapte decât după un anumit număr de întâlniri sau care merg la culcare cu machiajul pe faţă pentru că nu vor ca el să vadă cum arată atunci când se trezesc”, povesteşte James, adăugând că bărbaţii nu sunt preocupaţi de acest aspect – dacă aleg să se trezească lângă tine, deja cred că eşti frumoasă.

8. Nu le pasă ce mâncare comanzi 

Dacă îţi doreşti să mănânci o friptură la restaurant, mănâncă o friptură. „Nu schimba ce-ţi doreşti să mănânci atunci când eşti în preajma noastră din cine ştie ce motiv fără importanţă”, precizează editorul.

9. Nu le pasă dacă înjuri în preajma lor

Cum un astfel de limbaj nu este potrivit unei doamne, la fel nu este potrivit nici unui gentleman. Totuşi, o persoană matură ştie să accepte şi astfel de izbucniri fără să facă un capăt de ţară dacă se întâmplă din când în când. 

10. Nu le pasă dacă nu eşti perfectă

Nimeni nu este perfect. „Încetaţi să vă faceţi griji şi să fiţi supărate că nu arătaţi precum un model de lenjerie intimă, că aveţi părul prea scurt şi nu îl consideraţi sexy sau că aveţi pistrui ori un semn din naştere. Nu ne pasă”, afirmă James Michael.

Găseşte-ţi jumătatea pe PrimaLove

Citeşte şi:

„Femeile sunt de vină că bărbaţii le înşală“. Un sexolog spune că soţii au dreptul să se culce cu femei atrăgătoare dacă soţia se neglijează

VIDEO A acceptat să divorţeze, dar ce a făcut în continuare i-a salvat căsnicia

10 motive pentru care divorţează bărbaţii

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite