FOTO VIDEO Monştrii care mănâncă orice supărare, noua jucărie populară printre copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucăriile de pluş sunt foarte îndrăgite de cei mici
Jucăriile de pluş sunt foarte îndrăgite de cei mici

Un monstru de pluş care „mănâncă“ supărările celor mici a devenit una dintre cele mai populare jucării din lume. Până la Crăciun, ea va ajunge în topul celor mai căutate jucării, estimează reprezentanţii Amazon.

Copiii pot scrie sau desena pe un bileţel lucrurile care îi supără, pentru ca apoi să pună hârtia în gura monstrului şi să o închidă cu un fermoar. Odată înghiţite de „Sorgenfresser Worry Eater“, cum se numeşte monstrul de pluş, grijile celor mici dispar ca prin minune.

Reprezentanţii Amazon preconizează că acestea vor fi printre cele mai căutate 20 de jucării de Crăciun în 2014, scrie publicaţia „Daily Mail“.

Jucăria costă 25 de euro şi a fost concepută în 2008 de Gerhard Hahn, un animator TV din Germania. Primul monstru de pluş pe care l-a creat se numeşte Saggo, iar acesta are acum câţiva fraţi: Frula, Betti şi Biff. În lunile următoare, producătorii jucăriei vor lansa un alt monstru, Flamm, cu dungi portocalii şi albe.

jucarii de plus

Deşi pare o jucărie banală, monstrul de pluş este foarte util copiilor care se confruntă cu diverse temeri. „Gestul de a închide supărările în gura monstrului pentru ca acestea să dispară este simbolic. Dar, dacă mamele sau taţii găsesc o supărare în gura monstrului Sorgenfresser, ei vor putea să discute problema cu copilul şi să-l ajute să scape de ea“, spune Rachel Wyatt, reprezentant al firmei care distribuie jucăria.

jucarii de plus

Reprezentanţii Amazon spun că jucăria se regăseşte pe multe dintre listele de dorinţe ale copiilor pentru cadouri de Crăciun. Aceste liste sunt create online de părinţi pentru ca membrii familiei, precum bunicii, să le citească şi să le cumpere celor mici jucării pe care şi le doresc.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite