FOTO Moda bebeluşilor cu sprâncene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţul din imagine se numără printre victimele noului curent, care amuză părinţii
Micuţul din imagine se numără printre victimele noului curent, care amuză părinţii

Când pisica nu e acasă... tatăl desenează sprâncene micuţului familiei şi postează imagini cu acesta pe reţele sociale. Cel puţin, aceasta pare să fie ultima modă printre taţii moderni.

Dacă, recent, reţelele sociale au fost invadate de clipuri video care înfăţişau reacţiile amuzante ale copiilor care gustau pentru prima dată lămâie, acum a venit momentul unui alt curent. 

Protagoniştii rămân bebeluşii, care sunt transformaţi de către părinţii lor, în special taţi, cu un simplu detaliu. Două sprâncene stufoase, arcuite sau extrem de subţiri şi comice sunt desenate pe feţele micuţilor care nu pot protesta. Imagini cu „victimele” sunt urcate pe reţelele sociale, spre nemulţumirea unor comentatori care au etichetat gestul drept „crud”, după cum menţionează „Daily Mail”. 

„Mi-am lăsat soţul două minute singur cu copilul”, explica o mamă apariţia sprâncenelor groase pe faţa bebeluşului său. Alţi părinţi, care dau dovadă de imaginaţie, creează adevărate colaje cu diferite tipuri de sprâncene desenate pe fruntea micuţului. Câteodată, copilul este pus să stea în anumite poziţii, în faţa laptopului, pentru o doză suplimentară de amuzament. 

image
image
image
image
image
image
image
Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite