Filmele romantice care îţi dau poftă de sex VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maggie Gyllenhaal în filmul The Secretary FOTO sabah.com.tr
Maggie Gyllenhaal în filmul The Secretary FOTO sabah.com.tr

Nu doar pornografia are efectele unui preludiu. Pasiunea sau chimia sexuală dintre actorii din anumite filme artistice pot fi, de asemenea, deosebit de excitante pentru un cuplu.

Anumite poveştile portretizate în filmele artistice pot fi extrem de excitante.  

1. Match Point

Tensiunea sexuală dintre frumoasa actriţă Scarlett Johansson şi hoţul de inimi Jonathan Rhys Meyers este suficient de mare încât să vă determine pe tine şi partenerul tău să renunţaţi la haine după primele 15 minute. 

2. Fifty Shades of Grey

Povestea incrdibilă dintre milionarul dominator Christian Grey şi secretara sa virgină, Anastasia Steele, a pus pe jar femeile de pretudindeni. Filmul Fifty Shades of Grey, a cărui premieră a fost aşteptată cu sufletul la gură, este, cu siguranţă, unul din filmele care vă vor „înfierbânta”.

3. The Secretary

Înainte de „Fifty Shades Grey” a apărut Secretary, o poveste din 2002, în care James Spader joacă rolul unui bărbat sexy şi dominator, iar Maggie Gyllenhaal i se supune în rolul unei secretare inocente. 

4. Y Tu Mamá También

Această dramă mexicană nominalizată la Oscar este deosebit de incitantă. În plus, vine cu o serie de actori sexy la pachet, fapt care o transformă în filmul-preludiu ideal.

5. Titanic

Legendarul film Titanic este, cu siguranţă, unul din cele mai romantice filme ale tuturor timpurilor, iar povestea dintre Jack, interpretat de tânărul Leonardo DiCaprio, şi Rose, frumoasa Kate Winslet, vă va face să nu vă puteţi lua mâinile unul de pe celălalt. 

6. Dirty Dancing

O adevărată legendă, filmul Dirty Dancing şi tensiunea sexuală dintre Jennifer Grey şi regretatul Patrick Swayze vor încinge atmosfera în dormitorul vostru.

7. Crazy Stupid Love

Ryan Gosling şi Emma Stone dau naştere unei comedii romantice extrem de sexy, iar faptul că actorul american îşi dezvăluie abdomenul nu poate fi decât un motiv de bucurie pentru reprezentantele sexului frumos.

8. Casablanca

Când vine vorba de filmele hollywoodiene clasice, Casablanca se ridică deasupra tuturor. Povestea de dragoste, notele exotice şi citatele memorabile sunt ingredientele unei seri extrem de romantice.

9. Mr.&Mrs. Smith

Cuplu sexy Angelina Jolie şi Brad Pitt a făcut furori în filmul „D-nul şi D-na Smith”. Scenele de sex dintre cei doi vor fi cu siguranţă responsabile de scânteile din dormitorul vostru. 

    

   

10. Unfaithful

Chimia de pe micile ecrane dintre Diane Lane şi Oliver Martinez nu este de ratat. Scenele pasionale de sex şi flirtul incitant vă vor lăsa fără cuvinte, dar cu mult chef de a le reproduce. 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite