Epilare braziliană sau tufiş pubian? Ce cred bărbaţii: „Niciodată nu trebuie să ai încredere în femeile epilate complet”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unele femei se epilează din motive de igienă sau confort, altele apelează la acest ritual din motive estetice, în timp ce unele reprezentante ale sexului frumos preferă naturaleţea, aşa că îşi păstrează părul pubian. Care este, însă, părerea bărbaţilor despre acest procedeu cosmetic şi cât de important este pentru ei felul în care arată zona intimă a partenerei?

Un sondaj recent a arătat că 51% din femei preferă să-şi păstreze părul pubian în loc să apeleze la epilarea braziliană. Părerile bărbaţilor în legătură cu acest aspect sunt, de asemenea împărţite, potrivit publicaţiei „Your Tango”:

1. „Cred că este igienic să îţi tunzi părul pubian şi să îl cureţi. Eu, de exemplu, nu aş vrea ca o femeie să îmi facă sex oral dacă zona mea intimă ar arăta ca o pădure virgină. E sănătos. Cum poţi să te păstrezi curată dacă nu vezi nimic de tot părul acela”, spune Nathan, în vârstă de 23 de ani.

2. „Pentru mine, părul pubian tuns, îngrijit, spune «Sunt îngrijită, am grijă de mine»”, crede Micah.

3. „Chiar dacă îmi place ca partenera mea să fie complet epilată, nu mă deranjează puţin păr acolo jos. Mi se pare că este cumva mai aventuros, pentru că niciodată nu ştii ce vei găsi dincolo de uşile închise atunci când abordezi o femeie într-un bar”, spune Thomas, în vârstă de 25 de ani.

4. „Vreau o femeie, nu pe cineva care tocmai a ajuns la pubertate şi nu îşi înţelege propriul corp. Cred că părul pubian, cel îngrijit, e un fel de ritual de trecere. Nu îl ai din prima, dar când îl ai, trebuie să îl accepţi şi să ţi-l asumi. În plus, cred că părul pubian este sexy”, este de părere Anthony, un bărbat în vârstă de 31 de ani.

5. „Mi se pare foarte bine să apreciezi o femeie pentru ceea ce este şi cred că un tufiş îngrijit este sexy şi oarecum obraznic. Îmi dă de înţeles că ea are încredere în sexualitatea şi naturaleţea ei. Aceste lucruri o fac feminină”, crede Ryder. 

6. „Din experienţa mea personală, niciodată nu trebuie să ai încredere în femeile complet epilate inghinal. Îmi pare rău, dar e adevărat. Am avut legături cu tot felul de femei epilate complet acolo jos şi am descoperit mai târziu că nu se culcau doar cu mine. Nu vreau să creez un stereotip, dar sincer, pentru mine, femeile epilate complet nu sunt pentru relaţii serioase”, declară Jamal, în vârstă de 25 de ani.

7. „Eu şi iubita mea suntem împreună de opt ani, aşa că am văzut cam tot ce se putea. Din ce am observat, epilarea braziliană a fost doar o fază, nu ceva ce-şi dorea neapărat. Pentru ea, pielea fină acolo jos era greu de menţinut, iar mie nu prea îmi plăcea. Amândurora ne place părul pubian aşa cum e el”, spune Tyler, în vârstă de 29 de ani. 

8. „Toată lumea are impresia că bărbaţii vor femei fără niciun fel de păr pe corp pentru că, în opinia lor, cea mai mare fantezie a bărbaţilor este să meargă acasă cu o femeie care arată precum un star porno. Această percepţie este complet greşită. Noi, bărbaţii, nu ne dorim o fată care nu mai are nicio calitate din cele care o fac femeie. Vrem, însă, să ţină la igienă, dar aceste două lucruri sunt total diferite”, precizează Evan.

9. „Prefer ca partenera mea să aibă păr pubian decât să fie iritată în urma epilării”, declară Philip, în vârstă de 29 de ani.

10. „Lipsa totală a părului pubian este mult prea infantilă pentru gusturile mele”, spune Jason, în vârstă de 27 de ani.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite