Cuvinte interzise în timpul sexului. 5 lucruri pe care să nu le spui niciodată unei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cuvintele interzise în timpul sexului se numără formulele „Nu e bine aşa!”, „Ai avut orgasm?”, dar şi orice referire la fosta partenera de cuplu.

Sexul este o experienţă foarte intimă, mai ales pentru femei, indiferent dacă este vorba de o relaţie mai veche, sau de o întâlnire ocazională. De aceea, partenerul trebuie să fie atent nu doar ce face în pat, ci şi ce spune, pentru că unele cuvinte pot fi complet nepotrivite şi pot distruge tot farmecul acelor momente.

Publicaţia Men's Fitness prezintă 5 lucruri pe care un bărbat nu trebuie să le spună niciodată partenerei sale în timpul sexului.

Cuvinte interzise în timpul sexului. „Nu e bine aşa!”

Amy Levine, sexolog, spune că nu este deloc recomandat ca bărbatul să critice abilităţile erotice ale partenerei sale, chiar dacă este nemulţumit. În această situaţie, bărbatul trebuie să discute altfel cu femeia, să îi spună ce anume şi-ar dori, nu să pună accent pe greşelile ei.

„Fosta mea iubită adora să îi fac asta”

Nu este bine ca bărbatul să discute despre fostele experienţe sexuale, orice referire la fosta partenera de cuplu intrând în categoria cuvintelor interzise în timpul sexului. În plus, e greşit să creadă că toate femeile apreciază aceleaşi lucruri atunci când vine vorba de sex. Fiecare femeie are anumite poziţii sau mişcări preferate. În plus, discuţia despre fostele partenere îi va stârni gelozia femeii.

Cuvinte interzise în timpul sexului. „Trebuie să plec peste două ore”

Orice aluzie la faptul că bărbatul este ocupat, că nu are destul timp, va tăia cheful partenerei. Dacă se grăbeşte, bărbatul ar trebui să îi spună asta partenerei abia după terminarea partidei de sex. La fel, nu este bine să repete că va trebui să se trezească dimineaţa foarte devreme.

„Mi-ar fi plăcut să ai sâni mai mari”

Femeile sunt foarte vulnerable când sunt goale şi orice aluzie negativă la trupul lor le va afecta serios încrederea. De aceea, bărbatul ar trebui să se abţină de la remarci de genul: „Aş fi vrut să am pe ce pune mâna, aş fi vrut să ai sâni mai mari”, sau la observaţii privind unele semne inestetice pe care le are femeia pe corp. Practic, orice fel de critici referitoare la silueta femeii intră în categoria „cuvinte interzise în timpul sexului”.

Cuvinte interzise în timpul sexului. Întrebare: „Ai avut orgasm?”

Sexologul Megan Andelloux precizează că orgasmul nu este neapărat dovada unui act sexual reuşit, motiv pentru care printre cuvintele interzise în timpul sexului se numără şi interogativul „Ai avut orgasm?”. Partenerii nu trebuie să fie obsedaţi de acest lucru şi să discute în timpul sexului despre atingerea orgasmului. Întrebările pe acest subiect o vor stresa pe femeie, care va simţi că este sub o mare presiune.  Chiar dacă nu va avea orgasm, ea se poate simţi foarte bine cu un bărbat, spune Megan.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite