9 motive pentru care femeile cu forme sunt mai bune la pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă societatea consideră acum că femeile mai plinuţe nu respectă standardul de frumuseţe, acestea nu au motive să fie supărate. Ele au multe avantaje, care le transformă în adevărate bombe sexy în pat, satisfacţia fiind maximă atât pentru ele, cât şi pentru partenerul lor.

1. Unele poziţii sexuale sunt mult mai plăcute pentru bărbat atunci când partenera lor este mai plinuţă. Este cazul clasicelor poziţii femeia deasupra sau doggy style. Frecarea dintre cele două pelsivuri poate fi neplăcută, dar dacă femeia este mai dezvoltată, atunci riscul de accidentări este mult mai mic. Prin urmare, bărbatul va fi mult mai relaxat în timpul actului sexual.

2. Bărbaţii sunt stimulaţi erotic vizual, iar o femeie atrăgătoare este una care poate avea copii. De aceea, femeile care au sâni mari şi şolduri mai late vor trezi instinctul de reproducere al bărbaţilor, spune expertul în sexologie Tyomi Morgan. Prin urmare, este explicabil că deseori bărbaţii au o erecţie imediat ce văd o femeie cu forme generoase.

3. Femeile mai corpolente pot oferi spre sărutare sau mângâiere zone mai mari ale trupului, care sunt de fapt zone erogene şi care stimulează ambii parteneri. În plus, cu aceste femei un bărbat poate face şi sex între sâni, o practică sexuală care poate predece actul intim sau chiar să fie un echivalent la clasicul sex oral.

Avantajele pe care le au partenerii femeilor cu forme

4. Sânii şi alte părţi generoase ale corpului unei femei mai plinuţe se vor mişca apetisant în timpul actului sexual. Morgan spune că bărbaţii sunt foarte excitaţi când văd sânii femeii săltând sau când aud sunetul produs de lovirea feselor partenerei de pelvisul lor, în poziţia doggy style.

5. Expertul Laurel House precizează că femeile plinuţe care sunt încrezătoare în farmecul lor sunt mult mai bune la pat. Astfel, ele îşi vor încuraja partenerul să se joace cu formele lor senzuale. Este o mare greşală pentru o femeie mai plinuţă să evite unele poziţii sai mişcări, de teamă că va arăta dizgraţios din cauza centimetrilor în plus. Ea trebuie să se simtă liberă, să se bucure de sex ca orice altă femeie, astfel şi partenerul ei va avea de câştigat.

6. Bărbaţii apreciază formele femeilor. Vor să aibă pe ce pune mâna, iar când ajung în pat cu partenera nu vor să aibă senzaţia că fac sex cu un băieţel, scrie Yourtango.com.

7. Femeile plinuţe adoră mângâierile, tandreţea, iar contactul fizic mai îndelundat aduce un plus de intimitate relaţiei chiar şi în cazul unui act sexual rapid.

8. Multe dintre femeile mai plinuţe au un simţ al umorului foarte dezvoltat, iar acest lucru le face să devină o prezenţă şi mai plăcută, inclusiv în dormitor. Din păcate, oamenii uită că râsul este un afrodisiac foarte puternic, spune Kelly Shibari, prima femeie fotomodel  XXL, care a apărut pe coperta revistei Penthouse.

9. Femeile care nu au forme perfecte îi vor accepta mai uşor pe bărbaţii care nu arată impecabil la rândul lor. Astfel, o relaţie cu o femeia mai grăsuţă îl poate scăpa de complexe şi frustrări pe un bărbat care nu este prea musculos sau care ar deja un pic de burtă. Cei doi se vor simţi bine împreună, din toate punctele de vedere şi vor trece peste detaliile legate de aspectul fizic.

Găseşte-ţi jumătatea pe PrimaLove

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite