Cum te poate ajuta un Coach în relaţia amoroasă?

0
0

În viaţa fiecărui om se naşte la un moment dat o serie de întrebări, de nelămuriri şi de greutăţi. Este dificil să trăieşti într-o lume înceţoşată, în care nu poţi să vezi nimic şi în umbra căreia încerci să cauţi, de unul singur, soluţii, rezolvări şi răspunsuri. Vrei să ştii ce se află dincolo de ceaţă?

Un coach este un îndrumător care te ghidează să treci dincolo de aparenţe. Acesta te poate ajuta, în primul rând, să te dezvolţi pe plan personal. Toţi oamenii ştiu cât de importantă este stima de sine pentru funcţionarea armonioasă a propriei vieţi şi pentru menţinerea unui echilibru înfloritor în viaţa de zi cu zi.

Pentru a fi conştient de potenţialul tău, trebuie să fii conştient de setul de calităţi, dar mai ales trebuie să îţi identifici defectele şi să ştii cum acestea se pot transforma din dezavantaje în avantaje. Învaţă să transformi negativul în pozitiv.

Un coach experimentat îţi va scoate la iveală ceea ce este mai frumos, mai bun şi mai sănătos în tine. În acest mod interiorul tău va străluci şi va transmite şi exteriorului aceeaşi nuanţă colorată.

Imagine indisponibilă

Cu ce te alegi de la procesul de coaching?

Dacă viaţa ta se află într-un moment de cumpănă, un punct în care consideri că totul este lipsit de sens, atunci lasă-te motivat. În acest fel vei remarca cum viaţa ta se schimbă treptat, până la atingerea apogeului propriei tale cunoaşteri şi împliniri.

În societatea contemporană relaţiile de cuplu au devenit un subiect tot mai controversat şi mai accesat. De ce? Deoarece unul dintre parteneri sau ambii pot confrunta realitatea şi securitatea relaţiei cu ceea ce se întâmplă tot mai des. (infidelitatea, instaurarea unor stări de monotonie sau chiar platitudine emoţională, dar şi multe alte consecinţe care se răsfrâng la nivel social)

Tu cât de sigur eşti de relaţia ta sentimentală? Există deja balanţa care este înclinată către partea de echilibru şi bunăstare în relaţie sau te confrunţi cu gânduri negative cum că ceva nu ar fi la locul lui?

Un coach te poate sfătui cu privire la acel amalgam nesănătos de raţionamente şi te poate călăuzi până la înţelegerea şi captarea unor argumente care să stabilească etapa în care te afli şi stadiul la care se regăseşte relaţia ta.

Întrebările fără răspuns sunt acelea care îţi vor bântui mintea până în momentul în care vor ajunge să facă parte din tine, din subconştientul tău. Tocmai de aceea nu trebuie să laşi lucrurile care te îngrijorează să prindă viaţă în propria ta viaţă.

Ai dificultăţi în relaţia sentimentală? Indiferent care ar fi cauza sau multiplele cauze ale insecurităţii tale emoţionale, trebuie să existe un răspuns plauzibil şi o serie de paşi ce trebuie urmaţi pentru a soluţiona şi clarifica ceea ce se întâmplă cu tine şi cu partenerul tău.

Imagine indisponibilă

Importanţa comunicării în relaţia sentimentală

În foarte multe dintre relaţiile amoroase se poate instaura senzaţia de nesiguranţă raportată la partener. Prin intermediul unui coach poţi investiga posibilităţile, cauzele, dar şi soluţiile pe care trebuie să le aplici pentru ca viitorul cuplului să fie unul echilibrat.

“Majoritatea persoanelor în relaţia de cuplu întâmpină dificultăţi în comunicare la un moment dat. Asta deoarece procesul de a transmite şi recepţiona informaţia s-a schimbat gradual în ultimii ani iar presiunea de a evolua odată cu cei din jur este mai mare ca niciodată. Astăzi e mai important ca niciodată să încercăm să ne protejăm relaţia, indiferent că apelezi la coaching, un prieten, sau propriul subconştient”, ne spune Alexandru Stoian, Life & Business Coach la compania Pathways Consulting

Aşadar, în cadrul unei relaţii sentimentale comunicarea reprezintă cheia care poate deschide sau care poate închide uşile.  Acţionează acum! Sau vei realiza că eşti responsabil pentru eventualele pierderi.

Mai multe informaţii despre Life Coaching pe pathways-consulting.net şi alexandrustoian.net

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite