Cum să cucereşti inima unui bărbat în funcţie de zodia lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Or fi bărbaţii aproximativ la fel, însă când vine vorba de dragoste, sunt foarte diferiţi. Astrologii au găsit câteva caracteristici comune, specifice fiecărei zodii în parte.

Berbec: Bărbatul momentului

Bărbatului din zodia Berbecului nu-i place să fie doar un alt barbat din „agenda” ta, ci ACEL bărbat special. Dacă îl vrei lângă tine, fă-l să se simtă centrul universului tău, păstrează permanent contactul vizual cu el, poartă discuţii clare şi deschise, fără ocolişuri şi ascunzişuri.

Taur: Bărbatul simţurilor

Bărbatul din zodia Taurului este o persoană vizuală şi senzorială. Pentru a-l cuceri trebuie să apelezi la armele care să-i stimuleze toate simţurile: lenjerie intimă sexy, catifelată, moale, mirosuri fine. Ai grija să ai pielea şi părul mătăsoase, pentru ca îi place foarte mult să atingă.

Gemeni: Bărbatul discuţiilor

Bărbatul din zodia Gemeni este atras de femeile inteligente, vorbăreţe, cu care să poarte discuţii la nivel înalt. Pentru a-l cuceri, mai trebuie să ai un atu: să ştii când să vorbeşti şi când să te opreşti şi să-l asculţi.

Rac: Bărbatul de casă

Bărbatul din zodia Racului are „carapacea” tare, însă în realitate este foarte tandru. El este în căutarea unei femei în care sa aiba încredere, o femeie blândă şi iubitoare, cu care sa se aşeze la casa lui.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite